ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΞΕΣΠΑΣΕ «ΕΜΦΥΛΙΟΣ» ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ!


 "Τελειώνει" τον Κασιδιάρη ο Μιχαλολιάκος!
Στο χειρότερο δυνατό σημείο που βρίσκονται οι σχέσεις του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής κ. Μιχαλολίακου με τον βουλευτή κ. Κασιδιάρη.

Όπως πληροφορούμαι εγκύρως ο κ. Μιχαλολιάκος κατηγορεί τον κ. Κασιδιάρη για δημιουργία φράξιας μέσα στο κόμμα που έχει στόχο την ανάδειξη του μελλοντικά στην ηγεσία.

Στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η τάση για υπέρμετρη προβολή που εμφανίζει ο νεαρός βουλευτής.
Πάντως εκτός από αυστηρές συστάσεις ο κ. Μιχαλολιάκος προχώρησε σε ένα βήμα παραπάνω.....

Ανέθεσε στον βουλευτή κ. Παναγιώταρο οργανωτικές και επικοινωνιακές αρμοδιότητες που βρίσκονταν μέχρι τώρα στην δικαιοδοσία του κ. Κασιδιάρη.
ΣΧΟΛΙΟ HELLAS - ORTHODOXY: Ας μην βιαστούν κάποιοι (κομματοφρουροί) να διαψεύσουν τις παραπάνω πληροφορίες! Εκείνο που θα πρέπει να τους απασχολεί, είναι πως...βγήκαν αυτές και από ποιον (ή ποιους) έγινε η...διαρροή!
Πράγματι, ο Κασιδιάρης έχει "εξαφανιστεί" από τα κανάλια τον τελευταίο μήνα, ενώ πριν τον βλέπαμε κάθε μέρα!Ταυτόχρονα, φαίνεται να έχει...αναβαθμιστεί ο Παναγιώταρος!
Υπενθυμίζουμε πως κάπως έτσι είχε ξεκινήσει και η κόντρα μεταξύ Καρατζαφέρη και Βορίδη, όταν ο δεύτερος τον αμφισβητούσε έντονα κι έπαιζε το ρόλο του "δελφίνου" στο Λαος!
Λέτε να γίνεται το ίδιο και στον "πόλεμο" Κασιδιάρη - Μιχαλολιάκου;;;
Επειδή πάντως κάποιοι αρέσκονται και σε ιστορικές συγκρίσεις, υπενθυμίζουμε την γνωστή κόντρα μεταξύ Χίτλερ και Ερνστ Ρεμ (διοικητή ταγμάτων εφόδου Ναζί), όταν ο δεύτερος αμφισβήτησε τις τακτικές του πρώτου!
Γιατί κάνουμε αυτή τη σύγκριση; Ο χρόνος θα δείξει...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου