ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ο επιστήμονας που ανακάλυψε την επικινδυνότητα των Γενετικά Τροποποιημένων Οργανισμών απολύθηκε άμεσα από τη Βρετανική κυβέρνηση


Ας γυρίσουμε πίσω στο έτος 1998, για να ιχνηλατήσουμε αχνά με ποιο τρόπο τα κέντρα της νέας τάξης επιβάλλουν το πώς θα τρεφόμαστε, και αποκλείουν όλες τις αντίθετες» φωνές...
Παρόλο που το γεγονός που θα σας αναφέρουμε δεν έλαβε τη δέουσα προσοχή από τα τότε μέσα ενημέρωσης, διάσημος βιοχημικός που αποκάλυψε (το 1998 όπως προαναφέραμε) την σοκαριστική αλήθεια για τον τρόπο με τον οποίο οι γενετικά τροποποιημένοι οργανισμοί (ΓΤΟ) προκαλούν:

Ζημιές στα ζωτικά όργανα
Αναπαραγωγική ανεπάρκεια
Πεπτική δυσλειτουργία
Βλάβες στο ανοσοποιητικό σύστημα Καρκίνο,
…καθώς και πολλές άλλες παθήσεις, απολύθηκε άμεσα από την εργασία του, και η ομάδα ερευνητών που βοήθησε στο έργο του αποδεσμεύτηκε από το πόστο της εντός 24 ωρών από τη στιγμή που τα αποτελέσματα της έρευνας δημοσιοποιήθηκαν....
Ο Arpad Pusztai, ο οποίος θεωρείται ένας από τους πλέον διακεκριμένους και διάσημους βιοχημικούς επιστήμονες, ηγήθηκε για τρία χρόνια μίας ομάδας ερευνητών από το διάσημο Ερευνητικό Ινστιτούτο Rowett της Σκωτίας, με στόχο να μελετήσουν τις επιδράσεις στην υγεία από μία καινοτόμο ΓΤ πατάτα η οποία εμπεριείχε μία τοξίνη τύπου Bt.
Πρός έκπληξη αλλά και ακύρωση πολλών προσδοκιών (σ.σ. pentapostagma.gr καθώς και ρητορικής και προπαγάνδας των κέντρων προώθησης των ΓΤΟ), η ΓΤ πατάτα προκάλεσε σημαντικές βλάβες στην υγεία των εργαστηριακών ποντικιών, αποτέλεσμα που διαδόθηκε τάχιστα από τα μέσα ενημέρωσης καθώς αποτελεί ζήτημα που αφορά τη δημόσια υγεία..
Όμως τα νεοταξικά κέντρα είχαν άλλη άποψη... Ο Pusztai αντί να επιβραβευθεί για το έντιμο και ακέραιο έργο του απολύθηκε και οι συνεργάτες του αποδεσμεύτηκαν άμεσα από την καθοδηγούμενη από τις βιομηχανίες Βρετανική κυβέρνηση..
Ο τότε πρωθυπουργός της Βρετανίας Tony Blair φαίνεται ότι ενεπλάκη άμεσα στο ζήτημα, καθώς άτομα του στενού του περιβάλλοντος επικοινώνησαν μυστικά με το Ερευνητικό Ινστιτούτο Rowett έπειτα από την δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων από τον Pusztai και την ερευνητική του ομάδα στη τηλεόραση..
ΠΗΓΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου