ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μην ανησυχείτε όοοταν έρθει στην εξουσία ο Αλέξης θα αναστηθούμε

Χαλαρά…. ακριβώς όπως ήταν η Νέα Δημοκρατία αντιπολιτεύθηκε την κυβέρνηση Πασοκ. Έτσι και ο Σύριζα. Μπορεί το σύνολο της δημόσιας περιουσίας να βγαίνει στο σφυρί, τα μέτρα λιτότητας να συνεχίζονται και να ακολουθούν καινούργια για την (11,5 δις) , η ύφεση να χτυπάει ρεκόρ μαζί και οι αυτοκτονίες, όμως μην απελπίζεσθε… θα μας σώσει ο Αλέξης. Πότε; Μα γιατί βιάζεστε; Όταν έρθει στην εξουσία! Δεν έχει σημασία αν μέχρι τότε θα έχουν ξεπουληθεί όλα ή θα έχουν αυτοκτονήσει άλλοι 3000 πολίτες, θα περιμένουμε….


Όταν το 2011 μετά από μια εξαιρετική εκπομπή των Κακλαμάνο – Κασιμάτη ένα μεγάλο μέρος της blogoσφαιρας έμαθε της λεπτομέριες του μνημονίου και ειδικά του όρου – σοκ της παραίτησης από την ασυλία της εθνικής μας κυριαχίας που υπάρχει στον άρθρο 14 παρ.5  έμεινε κάγκελο. Αμέσως άρθρα και βίντεο άρχισαν να κάνουν το γύρω του διαδικτύου με πρώτες τις δημοσιεύσεις στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Σκοπός ήταν να μάθουν όσοι περισσότεροι Έλληνες ότι η Ελλάς, είναι υποθηκευμένη. Οι πολίτες εξοργίστηκαν. Εξοργίστηκαν τόσο πολύ που άσκησαν πίεση στα “Επαναστατικά” κόμματα να μιλήσουν γι αυτά τα ζητήματα. Το κκε μέχρι τότε δεν είχε βγάλει κουβέντα για αυτά τα ζητήματα. Αρκούνταν στις γνωστές κατηγορίες περί κεφαλαίου και βάρβαρων αντιλαικών μέτρων. Την λέξη προδοσία την φοβάται η κ.Παπαρήγα. Άλλωστε το έχει πει στην βουλή, απευθυνόμενη στον κ.Παπανδρέου:”Εμείς δεν πιστεύουμε ότι είστε προδότες, πιστεύουμε ότι είστε ανίκανοι.” Αθωώνοντας έτσι τον δόλο της κυβέρνησης Παπανδρέου, που όπως αποδείχτηκε αργότερα από την συνέντευξη Στρος καν υπήρχε.
Ο Σύριζα από το 2010 και μετά, ποτέ δεν μίλησε για τους απαράδεκτους όρος της δανειακής σύμβασης και ιδιαίτερα την ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΧΙΑ  που απεμπόλησε η κυβέρνηση Παπανδρέου χωρίς να ερωτηθεί ο Ελληνικός λαός. Ο κ.Τσίπρας αγνόησε παντελώς αυτόν τον όρο και τον απέφευγε συστηματικά. Ο λόγος; Αν αναγνωριζε το μέγεθος της προδοσίας και το ανακοίνωνε στον Ελληνικό λαό με τον κατάλληλο τρόπο (δίνοντάς του να καταλάβει το μέγεθος της προδοσίας ), τότε αυτόματα θα έπρεπε να κινήσει διαδικασίες για ανατροπή της κυβέρνησης δοσιλόγων με προθυπουργεύοντα τον Γ.Παπανδέρου. Θα έπρεπε να εισάγει όρους όπως: Ειδικά δικαστήρια, προδοσία, άρνηση πληρωμής φόρων, άρνηση πληρωμής χρέους, γενική πολιτική απεργία, κατοχή, Ναζί κτλ.  Αντι αυτών, ακούγαμε φράσεις όπως: Ακραία νεοφιλελεύθερη πολιτική, εξαθλίωση, λουκέτα, αγορές. Προφανώς ο κ.Τσίπρας επέλεξε να σώσει το μαγαζάκι του. Διοτι εαν επέλεγε την επανάσταση τότε αυτόματα θα έρπεπε να ήτο προετοιμασμένος και για το κλείσιμο του δικού του μαγαζιού. Αυτό γιατί η επανάσταση προυποθέτει απεμπλοκή από την λογική του κομματόσκυλου. Σε μια τέτοια συγκυρία το  κομμα δεν έχει λόγο ύπαρξης. Όλοι ενωνόμαστε για το καλό του τόπου, για να αποτινάξουμε τον ζυγό και να αποκαταστήσουμε την Δημοκρατία στην πατρίδα μας. Δεν ζητάμε κοινωνικά διαπιστευτήρια για να δεχτούμε τον “δεξιό” στο κόμμα μας. Σε εμάς δεν έκανε καθόλου εντύπωση η επιλογή του να μην συγκρουστεί με το σύστημα μετωπικά. Όταν είσαι χρεωμένος σαν κόμμα και βάζεις τον (τότε) υπ.Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο να μεσολαβήσει στον κύριο Ράπανο για  δάνειο από την Εθνική, πως θα τα βάλεις με τους τραπεζίτες μετά; Πως θα καλέσεις τους πολίτες να μην καταβάλουν καμία δόση στις τράπεζες; Πως θα τους καλέσεις σε λαικό ξεσηκωμο;

Η ίδια ακρινβώς κατάσταση επικρατεί και σήμερα. Ο κ.Τσίπρας συνεχίζει την Χαλαρή αντιπολίτευση, γνωρίζοντας οτι τα χειρότερα έρχονται. Κι επειδή τα χειρότερα έρχονται, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν θα αντέξει, θα πέσει και τότε θα αναλάβει ο κ.Τσίπρας. Αυτή τη φορά, αναγκαστικά.

Από την πλευρά μας εμείς σαν πολίτες περιμένουμε το τέλος μας….
τι μπορούμε να κάνουμε; Να απαιτήσουμε τέσσερα πράγματα.
  • Προκήρυξη εκλογών για συντακτική εθνοσυνέλευση
  • Στάση πληρωμών διεθνούς χρέους
  • Επιστροφή σε εθνικό νόμισμα
  • Διακρατικές συμφωνίες – συμμαχίες
  • Ειδικά δικαστήρια
Αναλυτικότερα θα επανέλθουμε με άρθρο μας για το πως τα πετυχαίνουμε.

http://anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου