ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Πως ο Παπαδήμος, Σαμαράς και Βενιζέλος έκαναν την απάτη του PSI...!


Οι ελληνικές τράπεζες αγόρασαν τα ομόλογα από τις ξένες, χρησιμοποιώντας τη ρευστότητα της EKT, με τις εγγυήσεις του ελληνικού δημοσίου.
Και οι ίδιες ελληνικές τράπεζες τα ξεφόρτωσαν στη συνέχεια σε ταμεία, νοσοκομεία, κλπ.

Προσέξτε τώρα πως αποδεικνύεται ο δόλος:
Όταν ρωτήσαμε τον Προβόπουλο, γιατί φορτώθηκαν με ομόλογα του δημοσίου τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων που είναι στον κοινό λογαριασμό της ΤΤΕ, μας απάντησε ότι ο νόμος υποχρεώνει την ΤΤΕ να επενδύει τα ποσά αυτά σε τίτλους του δημοσίου.

Ερωτώμενος λοιπόν ο Προβόπουλος γιατί ενόψει του επερχόμενου κουρέματος δεν επενδύθηκαν τα διαθέσιμα του κοινού ταμείου της ΤΤΕ σε έντοκα γραμμάτια του ελληνικού δημοσίου, αντί για ομόλογα, δεν απάντησε.

Ποια η διαφορά;
Ότι τα έντοκα γραμμάτια δεν κουρεύτηκαν.
Και ότι τα ομόλογα, που όλοι γνώριζαν ότι θα κουρευτούν, έπρεπε να ξεφορτωθούν από τις ελληνικές τράπεζες, οι οποίες προηγουμένως τα είχαν ξεφορτώσει από τις αλλοδαπές, με την ρευστότητα που άντλησαν από την ΕΚΤ.
Δηλαδή με τις εγγυήσεις του δημοσίου.
Δηλαδή με τα χρήματα των ελλήνων φορολογουμένων.

Με λίγα λόγια, η Ελλάδα μπήκε στο μνημόνιο και οι έλληνες κατακρεουργήθηκαν, προκειμένου να περιοριστεί η ζημιά των αλλοδαπών τραπεζών από τα ελληνικά ομόλογα και για να εξασφαλιστεί ότι η αναδιάρθρωση θα γινόταν με συγκεκριμένη μεθόδευση (PSI) που θα περιόριζε στο ελάχιστο τις απώλειες από την πληρωμή των CDS!!!

Τελικά οι έλληνες είμαστε ηρωικός λαός.

Εμείς σώσαμε τους τραπεζίτες, τους κερδοσκόπους και τους κάθε λογής οικονομικούς δολοφόνους του πλανήτη, από βέβαιη κατάρρευση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου