ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Ιράν : Πριν τα αεροσκάφη χτυπά ο Eγκέλαδος ή το Υπερόπλο «HAARP» ;;



Ιράν: Τουλάχιστον 250 νεκροί από δύο ισχυρούς σεισμούς*

με τους σεισμούς μπορείς να εξαθλιώσεις και να κατακτήσεις -μέσω της φιλανθρωπικής βοήθειας- ολόκληρους λαούς και μετά με την ανοικοδόμηση των πληγεισών περιοχών να υπερχρεώσεις την οικονομία των χωρών αυτών στο διηνεκές. ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ «HAARP» ...


Δύο ισχυροί σεισμοί, μεγέθους 6,4 και 6,4 της κλίμακας Ρίχτερ, σημειώθηκαν το Σάββατο στην περιοχή της Ταμπρίζ, μιας πόλης 1,5 εκατομμυρίων κατοίκων στο βορειοδυτικό Ιράν, με αποτέλεσμα τουλάχιστον 250 άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και περισσότεροι από 2.000 να τραυματιστούν.

Ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί, καθώς πολλοί τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ πολλοί άλλοι παραμένουν εγκλωβισμένοι στα ερείπια ή αγνοούνται.


Κατά τη διάρκεια της νύχτας, σημειώθηκαν περισσότεροι από 40 μετασεισμοί, αναγκάζοντας χιλιάδες κατοίκους να κοιμηθούν σε πρόχειρους καταυλισμούς ή ακόμη και στους δρόμους.

Ο πρώτος σεισμός, μεγέθους 6,4 βαθμών, σημειώθηκε στις 16:53 τοπική ώρα (15:23 ώρα Ελλάδας) 60 χλμ. από την Ταμπρίζ σε εστιακό βάθος 23 χιλιομέτρων.

Λίγα λεπτά αργότερα σημειώθηκε μετασεισμός 6,3 βαθμών και ακολούθησαν και μετασεισμοί ως 6 βαθμούς.

Κατά τις ιρανικές Αρχές 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο Αχάρ, 40 στο Βαρζαγκάν και άλλοι 17 στην πόλη Χαρίς.

Ακόμη τέσσερα χωριά έχουν ισοπεδωθεί πλήρως και άλλα 60 έχουν καταστραφεί σε ποσοστό 50-80%./

Τα πρακτορεία Mehr και Fars μετέδωσαν πως οι τηλεφωνικές επικοινωνίες στην περιοχή έχουν διακοπεί.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου