ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Βιασμοί δυτικών γυναικών από Μουσουλμάνους σε όλη την Ευρώπη

Οι βιασμοί των δυτικών γυναικών και κοριτσιών από τους μουσουλμάνους μετανάστες και ακόμα και τους απογόνους τους δεν είναι ένα νέο φαινόμενο, όχι μόνο στην Ελλάδα όπως πρόσφατα με την άτυχη Μυρτώ αλλά και στη Σουηδία  και σε πολλά μέρη της βόρειας και δυτικής Ευρώπης, αλλά ακόμα και στην Αυστραλία είναι από χρόνια υπαρκτό, και φυσικά οι υπεύθυνοι το γνωρίζουν διότι έχει καταγραφεί στα αστυνομικά δελτία και έχουν γραφτεί πάρα πολλά άρθρα γιαυτό.
 Οι αριστεροί πολιτικοί και τα.....

μέσα ενημέρωσης αποκρύπτουν πάντα τέτοιου είδους ενέργειες ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δημοσιογράφους οι οποίοι τολμούν να φέρουν στο φως τέτοια γεγονότα να τους διασύρουν σε δικαστήρια, όπως την αυστραλιανή δημοσιογράφο Paul Sheehan, με τις κατηγορίες του "ρατσισμού" και της "υποκίνηση φυλετικού μίσους" για το έγκλημά του: είχε τολμήσει να φέρει στο φως της δημοσιότητας που είχε σχέση με ομαδικό βιασμό από μουσουλμάνους στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπως και για την ανάδειξη της υψηλής εγκληματικότητας στις μουσουλμανικές συνοικίες του. Όπως και τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Πρώτο Θέμα Π. Πώποτα που συνελήφθη ενώ προσπαθούσε να φωτογραφίσει τον "Δράκο της Πάρου".
 Με λίγα λόγια η αριστερή πολιτική ορθότητα απαιτεί την απόκρυψη των εγκλημάτων από τους μετανάστες, έτσι οι τοπικές κοινωνίες να θεωρούν υπερβολή τα εγκλήματα από αυτή την μερίδα πολιτών. Ουσιαστικά με αυτό τον τρόπο υποκινεί και ενθαρρύνει τα εγκλήματα εις βάρος των ντόπιων πληθυσμών και την μη καταγγελία από αυτούς με τον φόβο του δικαστικού διασυρμού όπως και στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη.
 Ο βιασμός "άπιστων" γυναικών είναι μία από τις παλαιότερες πρακτικές της Ισλαμικής Τζιχάντ. 1400 χρόνια τώρα αυτό χρησιμοποιείται συστηματικά σε μη-μουσουλμάνων γυναικών, προκειμένου να εξισλαμισθούν δια της βίας. Μια πρακτική που συνεχίζεται μέχρι σήμερα σε όλες τις χώρες όπου υπάρχει μια σημαντική χριστιανική κοινότητα, για παράδειγμα, στο Πακιστάν, την Ινδία, τη Νιγηρία, την Αίγυπτο, το Ιράκ, το Σουδάν, το Αφγανιστάν. Είναι πια μία συνήθεια που κουβαλάνε μαζί τους σε όλες τις μεγάλες δυτικές χώρες που έχουν μεταναστεύσει και αποτελεί ένα από τα σημαντικά μειονότητα των μουσουλμάνων μεταναστών. 
 Οι Ιμάμηδες ενθαρρύνουν τους μουσουλμάνους άνδρες να βιάζουν της "άπιστες" γυναίκες και τα κορίτσια.  Οι Μουσουλμάνοι άνδρες βιάζουν μη-μουσουλμάνες γυναίκες από εθνικούς και θρησκευτικούς λόγους και ενθαρρύνονται ρητά από τους ιμάμηδες σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης όπου κατοικούν. Στο Σίδνεϊ ο Sheik Mohammed Faiz είπε κατά τη διάρκεια μιας διάλεξης στο ακροατήριό του, ότι τα θύματα των βιασμών θα έπρεπε κάποιος να κατηγορήσει και όχι τον βιαστή. "Οι γυναίκες με στενά ρούχα θα προκαλέσει τους άνδρες να την βιάσουν" είπε χαρακτηριστικά, διότι, όπως ο σεΐχης, της δυτικές  γυναίκες τις θεωρεί  ότι είναι όλες "πόρνες". Ένας άλλος Ισλαμιστής λόγιος, ο Αιγύπτιος  Sheik Yusaf al-Qaradawi, σε ομιλία του στο Λονδίνο το 2004, "όχι ο βιαστής, αλλά τα θύματα βιασμού θα πρέπει να τιμωρηθούν, αν δεν ήταν ντυμένοι κατάλληλα".
 Συνεχίζεται σε επόμενη ανάρτηση ....... 







nyxtobaths.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου