ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Με τη λογική που επέβαλαν για την Παπαχρήστου, ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δούρου και ο Στρατούλης θα πρέπει να εξοβελιστούν από την πολιτική, γιατί σχετίζονται με την τρομοκρατία

"Ήντιαν θρίβ'ς στο πινάκι σ' έρ'ται σο χουλιάρι σ'" ή "Όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου...."
Στα ποντιακά λέμε πως "Ότι τρίβεις στο πιάτο σου, έρχεται στο κουτάλι σου".
Επίσης ο λαός μας λέει "Όταν σκάβεις το λάκκο του άλλου, στο τέλος πέφτεις ο ίδιος μέσα".
Όταν ορισμένοι πολιτικοί μας, αρθρώνοντας έναν εξόχως ανώριμο, οπισθοδρομικό και ανθρωποφαγικό λόγο, έριχναν την Παπαχρήστου στην "πυρά", λόγω των διαδικτυακών της σχέσεων, θα έπρεπε να σκεφθούν ότι θα έλθει η σειρά τους, γιατί, εκτός των άλλων, όπως στη ζωή έτσι και στην πολιτική, ό,τι σπέρνεις, θερίζεις.

Τώρα έρχεται ο λογαριασμός σε κάποιους που έσπειραν ανέμους και τώρα θα θερίσουν θύελλες...
Το νόημα της ανάρτησης και το τελικό συμπέρασμα είναι το εξής: Θα πρέπει να κόμματα να βελτιώσουν τον πολιτικό τους λόγο, να γίνουν πιο ηθικά και υπεύθυνα και να μην θυματοποιούν τον οποιονδήποτε αβασάνιστα, γιατί έτσι απλά ανοίγουν το δρόμο για να έλθει η σειρά τους.
Διαβάζουμε από το ΟΛΥΜΠΙΑ:

Ο “Τρομοκράτης της Πάρου” οπαδός του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Στρατούλης και η κ. Δούρου!

Αναρτήθηκε από τον/την sarafo στο Αυγούστου 20, 2012

Κοινός διαδικτυακός φίλος τους

Απ’ ότι φαίνεται ο δολοφόνος της Πάρου Αναστάσιος Θεοφίλου διέθετε και προφίλ σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο Tassios Thita 
Είχε και δικό του ιστολόγιο (paranoiriko.blogspot.com) όπου δημοσίευε ιδεολογικά και λογοτεχνικά κείμενα. Μέχρι και φανταστική συμπλοκή με τα ΕΚΑΜ είχε συγγράψει, με τον κεντρικό ήρωα – που μάλλον ταυτίζεται με τον συγγραφέα – να… γαζώνει αστυνομικούς με ούζι, ενώ παράλληλα αναλύει τις φιλοσοφικές του ανησυχίες σε γκόμενα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Το πιο ενδιαφέρον σημείο της υπόθεσης αφορά δύο από τους διαδικτυακούς του φίλους, τα προβεβλημένα στελέχη και βουλευτές του Σύριζα Στρατούλη και Δούρου…
Πράγματι στα προσωπικά προφίλ και των δύο στο facebook φιγουράρει ως φίλος ο Tassios Thita. Δεν μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερη απόδειξη για την ταύτιση απόψεων μεταξύ ένοπλης και κοινοβουλευτικής αριστεράς.
Και τώρα το ποιο ωραίο:
Οπαδός του Σύριζα είναι τελικά ο εκτελεστής της Πάρου
και μάλιστα θεωρεί ανίκανο τον ελληνικό λαό επειδή δεν εξέλεξε τον Τσίπρα πρωθυπουργό. 
Σε περίπτωση πρωτιάς του Σύριζα μάλιστα, ο εν λόγω τρομοκράτης θα ζητούσε να μετατραπεί ο… φόνος ακροδεξιών σε πλημμέλημα!
Την επόμενη φορά που θα μιλήσουν οι Συριζαίοι για οτιδήποτε να θυμηθούν πρώτα τα παιδιά τους (Βούτσης) και τα διαδικτυακά φιλαράκια τους (Θεοφίλου). Όλα τα ρεμάλια της άκρας αριστεράς, που εδώ και δεκαετίες έχουν αιματοκυλίσει την ελληνική κοινωνία, διαπρέποντας σε ληστείες και δολοφονίες.

Από κόμμα των αφγανών και των πακιστανών, τώρα ο Σύριζα γίνεται και επισήμως κόμμα των τρομοκρατών. 

Και στις δύο περιπτώσεις μιλάμε για δολοφόνους Ελλήνων πολιτών, που δεν κρύβουν την αγάπη τους για τη  Κουμουνδούρου.
Ο πρόεδρος των πακιστανών ευχαρίστησε δημόσια προ ημερών τον Σύριζα λίγο πριν απειλήσει τους Έλληνες με τζιχάντ.
Ο εκτελεστής της Πάρου δεν έκρυψε ποτέ την  αγάπη του για τα δύο κολλητά στελέχη του Τσίπρα. Δεν είναι τυχαίο πως όλους αυτούς τους ενώνει ένας ακόμη κοινός τόπος, το απόλυτο μίσος για τους Έλληνες.
Μέρος των πληροφορίιών από την εξής πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου