ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Διεθνή ΜΜΕ για τα επεισόδια στην Υδρα.

Der spiegel:«Ένα κράτος το οποίο ολισθαίνει στη λιτότητα και ένας λαός που ακόμα και τώρα δεν θέλει να πληρώσει τους φόρους του»

Πολλά blogs και site, εκτός των άθλιων "δημοσιογράφων", ταυτίστηκαν πλήρως  με την άποψη των ξένων ΜΜΕ και των τρισάθλιων "δημοσιογράφων" των τηλεοπτικών καναλιών περί άυξησης της φοροδιαφυγής  και άρνησης των Ελλήνων για την πληρωμή των φόρων.
Αυτό αγαπητοί δεν ονομάζεται φοροδιαφυγή ούτε άρνηση πληρωμής, αυτό ονομάζεται επανάσταση του λαού κατά της παράνομης φοροεπιδρομής του παρακράτους με σκοπό την εξόντωση των Ελλήνων.

Ή δεν μπορούν να καταλάβουν κάποιοι ή συνειδητά υποστηρίζουν τα κατοχικά ΜΜΕ και τους εντεταλμένους δοσίλογους της "Νέας τάξης".
Τα αποτελέσματα της φοροεπιδρομής οδήγησαν στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπατριώτες μας , αυτό βέβαια δεν πτόησε ούτε στο ελάχιστο τους δολοφόνους του λαού,συνέχισαν και θα συνεχίζουν με νέους δυσβάσταχτους φόρους.
Όταν πεινάει εμένα το παιδί μου ρε πούστη άχρηστε δημοσιογράφε και δεν πληρώνω το γαμημένο το φόρο για να ταΐζω εσένα που γαμιέσαι στη ξάπλα  στο κρατικό κανάλι της παραπληροφόρησης λέγεται φοροδιαφυγή?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου