ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Η ΝΔ σας εύχεται καλό ραμαζάνι...!!

 Η τούρκικη προπαγάνδα, υποκινούμενη εκ των έσω, με τις πλάτες του ανθελληνικού κράτους και των πολιτικάντηδων καλά κρατεί.

Υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ εύχεται δημοσίως στην διαδικτυακή ιστοσελίδα του ενόψει της επικείμενης ανθελληνικής εορτής για το ραμαζάνι, που κάνει τους λαθρομετανάστες εισβολείς να οραματίζονται «ιερό πόλεμο». Οι ντόπιοι γραικύλοι ενισχύουν και παρακινούν τους μουσουλμάνους, λαθραίους και μη, να γιορτάσουν την θρησκευτική τους γιορτή, η οποία θα έχει ως κορύφωση της την σωρηδόν συγκέντρωση τους στο Ολυμπιακό Στάδιο, με όσους κινδύνους δύναται να ελλοχεύουν.

Ο "κ." Ιμάμογλου, μάλιστα, στις ευχές του χρησιμοποιεί και.....
την "σημαία" των τούρκων της Δυτικής Θράκης. Αλήθεια, τι έχει να πει για όλα αυτά ο "πατριώτης" Σαμαράς; Διαφωνεί ή τον νοιάζουν τα ψηφαλάκια των τούρκων περισσότερο από την Ελλάδα; Ρητορική φυσικά η ερώτηση, αφού η απάντηση δίδεται μέσω των πράξεων, που είναι τουλάχιστον αποκαλυπτικές. Εύλογα προκαλείται η οργή των Ελλήνων από την υποκινούμενη εσκεμμένη επίδειξη ισχύος των λαθροεισβολών, με τις ευλογίες των πολιτικάντηδων, οι οποίοι ενισχύουν εμφανώς κάθε κίνηση αλλοίωσης του Εθνικού μας κορμού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου