ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Στελέχη Υπουργείου: "Βαφτίζουν" εκτός έδρας τις διακοπές τους και επιδοτούνται



"Βαφτίζοντας" τις διακοπές τους ως εκτός έδρας, στελέχη υπουργείου επιδοτούνται για αυτές. Από τα αεροπορικά εισιτήρια μέχρι και τα έξοδα του αυτοκινήτου τους
Ως εκτός έδρας μετακίνησης "βαφτίζουν" υψηλόβαθμα στελέχη του υπουργείου...
 Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων τις διακοπές τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, προκειμένου φυσικά να επιδοτηθούν για αυτές.

Από έγγραφα που αποκαλύπτει η Real News προκύπτει ότι για τουλάχιστον δύο από τους επτά υπαλλήλους, η επιδοτούμενη μετάβαση και παραμονή με επίσημη δικαιολογία τη διενέργεια ελέγχων αφορά στις ιδιαίτερες πατρίδες τους.

Οι επτά υπάλληλοι, κάποιοι από τους οποίους κατέχουν θέση προϊσταμένου, εργάζονται στη Διεύθυνση Οικονομικού Ελέγχου και Επιθεώρησης του υπουργείου και μετακινούνται εκτός έδρας από 4 έως 7 ημέρες στην Άνδρο, τη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Ρόδο και τη Θεσπρωτία.

Το ελληνικό Δημόσιο καταβάλλει για ορισμένους εξ αυτών όχι μόνο αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβασή τους αλλά και τα έξοδο για το αυτοκίνητό τους.

Από τα έγγραφα προκύπτει ότι οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι δικαιούνται 60 ημέρες εκτός έδρας το έτος, καθώς το προηγούμενο διάστημα δεν πραγματοποίησαν καμία μετακίνηση.

Μία εκ των εντολών αφορά την εκτός έδρας μετακίνηση υπαλλήλου για διενέργεια οικονομικού - διαχειριστικού ελέγχου στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Γαυρίου Άνδρου.

Η εκτός έδρας μετάβαση αφορά 4 ημέρες με διανυκτέρευση, με ημερομηνία αναχώρησης τη 18η Ιουλίου και ημερομηνία επιστροφής την 21η Ιουλίου 2012.

Στο ίδιο νησί, την Άνδρο, τις ίδιες ημερομηνίες και για τη διενέργεια ελέγχου στον ίδιο συνεταιρισμό εγκρίθηκε και άλλος υπάλληλος από την ίδια διεύθυνση.

Δύο δηλαδή υπάλληλοι του υπουργείου μετέβησαν στην Άνδρο για τέσσερις ημέρες με το ίδιο υπηρεσιακό αντικείμενο.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου