ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2012

"Κύριοι δικαστές, μην ψάχνετε για εξιλαστήρια θύματα. Εξ' Υμών κατεστράφη η χώρα".!


"Ξεσπάθωσε" η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και εκτοξεύει "βόμβες" προς πάσαν κατεύθυνση και αποφάσισε να ανοίξει τον "φάκελο της ντροπής" - έτσι τον χαρακτηρίζει- και που αφορά όλους εκείνους που έφεραν την Ελλάδα σ' αυτό το χάλι και που κυριολεκτικά ..."την βούλιαξαν".
Στο στόχαστρό της οι μεγάλοι κλέφτες του δημοσίου χρήματος, οι υπουργοί, οι πάσης φύσεως ευνοούμενοι επιχειρηματίες - αλήτες, οι κρατικοί παράγοντες - κηφήνες  που τάιζαν με εκατομμύρια ευρώ ημερησίως τα "ημέτερα" τρωκτικά με το ...αζημίωτο, καθώς και κάθε άλλο σιχαμερό ανθρωποειδές του δημοσίου βίου.
Απ' το άνοιγμα του σκανδαλώδους "φακέλου" η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου φιλοδοξεί να αποκαταστήσει το κοινό περί δικαίου αίσθημα και να ρίξει στάχτη στα μάτια των Ελλήνων πολιτών, ότι δηλαδή θα γίνει πράξη το μέγα πανελλαδικό αίτημα για τιμωρία των ενόχων της σημερινής μας συμφοράς.
Όχι Κύριε Σανιδά. Πλανάσθε πλάνην οικτράν εάν νομίζετε πως η χώρα καταστράφηκε επειδή βρέθηκαν στο ...διάβα της κάποιοι κοινωνικοί και πολιτικοί ολετήρες.
Πλανάσθε κ. Σανιδά εάν νομίζετε πως η χώρα καταστράφηκε επειδή κάποιοι Μένιοι, κάποιοι Άκηδες,  κάποιοι Μαντέληδες, κάποιοι Τσουκάτοι, κάποιοι Μάκαροι, κάποιοι Μαυράκηδες και κάποια τέλος πάντων κοινωνικοπολιτικά εκτρώματα πλούτισαν παρανόμως.
Πλανάσθε κ. Σανιδά εάν νομίζετε πως οι κάθε λογής εμπλεκόμενοι περιθωριακοί των υποθέσεων siemens, Βατοπεδίου, δομημένων, χρηματιστηρίου κ.λ.π. γονάτισαν οικονομικώς τη χώρα και την κατέστρεψαν.
Η Χώρα Κύριε Σανιδά καταστράφηκε ένεκα των τελεσθέντων κατά συρροή και δια παραλείψεως εγκλημάτων εκ μέρους της δικαιοσύνης, την οποία θέλω να πιστεύω πως πιστά και αξιοπρεπώς υπηρετείτε.
Ουδείς θα τολμούσε κ. Σανδιά να αγγίξει ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία εάν υμείς ως δικαιοσύνη στεκόσασταν στο ύψος των περιστάσεων και αντιμετωπίζατε τα φαινόμενα αυτά, όπως ακριβώς επιτάσσουν οι νόμοι και το Ελληνικό Σύνταγμα.
Πώς;
"Τσακίζοντάς" τους με συνοπτικές διαδικασίες.
Υμείς ως δικαιοσύνη "επιτρέψατε" κ. Σανιδά την απαγόρευση ελλιμενισμού των κρουαζερόπλοιων που επέβαλαν με το "έτσι θέλω" πέντε  δέκα αριστεροειδή σαπρόφυτα, κι' υμείς λάμψατε δια της απουσίας σας, αντί να δώσετε την κατά νόμο εντολή αποκατάστασης της ομαλότητος.
Υμείς ως δικαιοσύνη κ. Σανιδά "κάψατε" την Αθήνα με τα Δεκεμβριανά του 2008 επειδή δεν είχατε την τόλμη να σταθείτε απέναντι στα φασιστοειδή και αριστερά ασπόνδυλα που επί 37 συναπτά έτη "κυβερνούν" και καταστρέφουν τη ανοχή υμών, ετούτη την ρημαδιασμένη χώρα, που τελικώς τα ...νομιμοποίησε. 
Εάν κ. Σανιδά θέλετε να κάνετε πράξη τα όσα ευαγγελίζσεθε, δεν έχετε παρά να κοιτάξετε τον σπασμένο καθρέφτη της "δικαιοσύνης" δίδοντας ο ίδιος την εντολή για άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών όλων των "ενοίκων" της δικαστικής ...έπαυλης.!
Μόνο και μόνο τότε τα "πυρά" σας θα ήταν πραγματικά, και όχι ...άσφαιρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου