ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Απόστολος Γκλέτσος της Χρυσής Αυγής : «Ο ξάδελφος μου καλά θα κάνει να μην μιλάει».!


Αφορμή στάθηκαν τα λεγόμενα του Απόστολου για τον θλιβερό ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη. To παρελθόν του σημερινού δημάρχου Στυλίδας που “είχε τσακωθεί με την μισή Ελλάδα” και “που τώρα καλά θα κάνει να μην…. μιλάει”, έσπευσε να ξεσκονίσει ο ομώνυμος τριτοξάδελφός του και υποψήφιος της Χρυσής Αυγής.
Αφορμή στάθηκαν τα λεγόμενα του Απόστολου του δημάρχου για το περιστατικό της Λιάνας Κανέλλη και του Ηλία Κασιδιάρη σχετικά με το οποίο είχε δηλώσει πως αν ο ίδιος βρισκόταν εκεί, ο Κασιδιάρης δεν θα είχε βγει ζωντανός από το studio….

“Όταν αυτός τσακωνόταν με τη Βάσια Τριφύλλη και όλους τους υπόλοιπους στο Μega κι έλεγε τα χίλια δύο ήταν όλα καλά”, αναρωτήθηκε ο τριτοξάδελφος......

και συνέχισε: ” Όταν είχε τσακωθεί με τη μισή Ελλάδα αυτό ήταν άλλο θέμα;. Εγώ πιστεύω πως ως άμαθοι και νεοφερμένοι στο τηλεοπτικό τοπίο θα έπρεπε να είχαμε περισσότερη προστασία. Ο παρουσιαστής είναι ο μόνος που έχει ευθύνη για τη συζήτηση”.

Κληθείς πάντως να σχολιάσει την ενέργεια Κασιδιάρη απάντησε πως ο Ηλίας έχει μεγαλύτερη εμπειρία ως βουλευτής από τον ίδιο αλλά δεν γνωρίζει καλά όλο το σύστημα, προσθέτοντας πάντως τεχνηέντως ότι στην Φθιώτιδα, άνθρωποι που είναι λίγο πιο δεξιά, του λένε ότι “καλά της έκανε”.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου