ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΜΥΡΑ!!


Σάλο προκάλεσε το βίντεο με τις δηλώσεις του Ιφικράτη Αμυρά αλλά και τα λεγόμενα της κυρίας Δούρου και της ''βαριάς'' Λιάνας Κανέλλη, οπου ούτε λίγο ούτε πολύ απείλησαν ευθέως τον Ελληνικό λαό με σφαγή. 

Ακούσαμε τη Λιάνα Κανέλλη σε μια έξαρση κομμουνιστικής λαγνείας να λέει οτι ''τους Μενσεβίκους τους σφάξαμε, έτσι θα σφάξουμε κι εσάς'' αλλά αυτό πέρασε στα ψιλά των ΜΜΕ. Η δε υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ Ρένα Δούρου, εκείνη που παλαιότερα είχε δώσει συνέντευξη στην Τουρκική Ζαμάν για την αλληλεγγύη με τον τουρκικό λαό, μας είπε για τη συμφωνία των Κορυσχάδων η οποία στο άρθρο 8 λέει... 
– Ο πρωταρχικός σκοπός και ο γνώμονας για την άσκηση όλων των εξουσιών είναι ο απελευθερωτικός αγώνας του έθνους. 
– Το Εθνικό Συμβούλιο, η ΠΕΕΑ, οι ένοπλοι και άοπλοι πολίτες υπηρετούν........ πριν απ’ όλα το σκοπό αυτό. 
– Ο Εθν. Στρατός ΕΛΑΣ, είναι το ένοπλο τμήμα του έθνους, που μάχεται για την απελευθέρωση της πατρίδας και τις ελευθερίες του λαού. 
Όλα αυτά το 1944 μπορεί να είχαν νόημα, αλλά το ερώτημα είναι κατά πόσο "η ιερή σκυτάλη του ψηφίσματος των Κορυσχάδων". 

Ψήφισμα που αφορούσε τους δοσίλογους των Γερμανών... Οποία γελοιότις... Σαφώς και μέσα σε αυτές τις οργανώσεις υπήρχαν αληθινοί πατριώτες αλλά στην ουσία ήταν η μάσκα των τότε Μπολσεβίκων και συνεργατών των Γερμανών για να δέσουν τη λαϊκή μάζα στο άρμα τους και στη συνέχεια να την οδηγήσουν ενάντια στον Ελληνικό λαό. Το έκαναν τότε, επιχειρούν να το κάνουν και τώρα. Η παγίδα στην οποία έπεσαν τότε μέσα οι κομμουνιστές είναι πως η συμφωνία της Βάρκιζας δεν τους έβαζε απέναντι σε πολιτικά εγκλήματα, κι αυτό τους στέρησε την ευκαιρία να ηρωοποιηθούν και τους δίκασε σαν κοινούς εγκληματίες, άλλωστε εγκληματίες ήταν! 

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ο κύριος Αμυράς που μέσω βίντεο έδινε μαθήματα γα αντάρτικο πόλεων και επιθέσεις παντού. Ο ΣΥΡΙΖΑ ασφαλώς και αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τον Αμυρά όμως υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και στοιχεία που τους διαψεύδουν, κυρίως η κάρτα με την υποψηφιότητά του... Αν όλα αυτά είναι πλαστά, γιατι δεν κινείται νομικά ο ΣΥΡΙΖΑ;; Να φανταστούμε οτι η αριστερά δεν έχει καμία σχέση με τη 17Ν και τους ΕΛΑ, ούτε αβαντάρει τους κουκουλοφόρους που καίνε την Αθήνα προβοκάροντας και διαλύοντας την αγνή έκφραση οργής του λαού; Δεν είναι οι ίδιοι που διατηρούν συνιστώσες και που έχουν εκφράσει εξόχως επικίνδυνες για το 'Εθνος απόψεις; 

Όλα τα παραπάνω, οι δηλώσεις περι νέου ΕΑΜ, σφαγών, συμφωνιών, σε συνδυασμό με τα οπλοστάσια που έχουν βρεθεί σε Πανεπιστήμια, τις συνεκπαιδεύσεις με Ισλαμιστές τρομοκράτες εντός και εκτός συνόρων, αλλά και η σύσταση της Λαϊκής Δημοκρατικής Πολιτοφυλακής κάνουν πλέον ολοφάνερο τον σκοπό τους. Αδιαφορούν για την ανέχεια των Ελλήνων, την ανεργία, τις αυτοκτονίες, όλα τα κοινωνικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω μνημονίου, ευρώ και λαθρομεταναστών. Ενδιαφέρονται μόνο για την επικράτησή τους και για να πετύχουν χρησιμοποιούν ακόμα και τις στρατιές λαθροεποίκων ενάντια στους ομόφυλούς τους, προσπαθούν να αντικαταστήσουν εμάς με αυτούς και να μας κάνουν σκλάβους. 

Τους ακούμε να βγάζουν λόγους με πατριωτικές ιαχές θέλοντας να αποσυντονίσουν το λαό... Τους ξέρουμε... Τους αναγνωρίζουμε... Το έχουν ξανακάνει και θα το ξανακάνουν... Σκοπός είναι να μην πέσουμε εμείς στην παγίδα τους. Η τιμή και η υπερηφάνεια μας είνα το ξίφος μας το οποίο θα μπήξουμε βαθειά σε κάθε ανθέλληνα που θα τολμήσει να επιβουλευτεί την πατρίδα μας, τις ζωές μας και την περιουσία των Ελλήνων σε συνεργασία με ντόπιες και ξένες ύαινες. 

Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι εδώ για κάθε Έλληνα, να τον εκπαιδεύσει, να τονώσει το ηθικό του, να τον βοηθήσει να βρει το φωτεινό δρόμο του Ελληνισμού, να τον ετοιμάσει για την περίπτωση που θα χρειαστεί να πολεμήσει υπερ βωμών κα εστιών -πράγμα που απευχόμαστε. Να ξέρουν καλά όλοι αυτοί που εχθρεύονται τον Ελληνισμό οτι θα ματώσουμε, αλλά ο Εθνικισμός είναι ενέργεια και ο Εθνικιστής θα επιβιώσει. Δεν χρειάζεται κανέναν αριστερό ή δεξιό για να υπάρξει, είναι ίδιος η ζωή. 

Εκ της διοικήσεως 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου