ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ:" ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΗΜΕΝΗ...ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΑΝΤΕΝΝΑ!"


Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, μίλησε στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στα Άνω Λιόσια και επιτέθηκε στον ΑΝΤ1 τονίζοντας ότι προκάλεσε μεθοδευμένα το περιστατικό της...περασμένης Πέμπτης στο Πρωινό ΑΝΤ1. 
Στη συγκεκριμένη περίπτωση επειδή είδαν ότι έχω τις πιο τακτικές εμφανίσεις επέλεξαν να εστιάσουν σε μένα. Είδαν ότι και εγώ όπως και οι περισσότεροι Έλληνες είμαι ένας άνθρωπος που όταν τον κτυπάνε κατά πρόσωπο ενδεχομένως και να εξοργίζεται και να έχει μια νευρικότητα.

  Αυτό είναι κάτι λογικό. Είπαν "θα τους φέρουμε σε τέτοιο σημείο ώστε να προκαλέσουμε τεχνηέντως μια τέτοια ακραία αντίδραση και να τρομοκρατήσουμε τον κόσμο"» τόνισε ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφερόμενος στο ξέσπασμα του που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων και έκανε το γύρο του κόσμου.
«Είναι γεγονός ότι αυτό ήθελαν γιατί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 δε με κάλεσαν την τελευταία ημέρα. Με είχαν πάρει τηλέφωνο μία εβδομάδα πριν και με έπαιρναν κάθε μέρα λες και είχαν ένα τρομερό άγχος μήπως και τους ξεφύγω και δεν πάω» συμπλήρωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης με το συγκεντρωμένο πλήθος να χειροκροτεί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου