ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ ΜΑΘΕ πόσο κόστισε η εμφάνιση της γυναίκας του


ΜΑΘΕ πόσο κόστισε η εμφάνιση της γυναίκας του
Είναι μία από τις γυναίκες που έκλεψαν το ενδιαφέρον των φωτορεπόρτερ. Η Δανάη Μιχελάκoυ, σύζυγος του βουλευτή της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με πράσινο “κοκτέιλ” φόρεμα, καπιτονέ μπεζ τσάντα γνωστού οίκου μόδας και μαύρα γυαλιά “μάσκα” διάσημου οίκου.
Σε όλα σχεδόν τα δημοσιογραφικά γραφεία, πολύς λόγος έγινε για το αέρινο στιλ και τα καλλίγραμμα πόδια της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, συνόδευσε τον άνδρα της μετά από εφημερία, καθώς είναι παιδίατρος και είχε προλάβει να κοιμηθεί μόνο τρεις ώρες.
Εμείς, επιχειρήσαμε να κοστολογήσουμε το υπέροχο πλην κομψό της στιλ, μιας και θα περάσει στην ιστορία των συζύγων πολιτικών που έγραψαν τη δική τους σελίδα στα βιβλία του στιλ.
Παρατηρώντας την τσάντα της, θυμηθήκαμε ότι ακριβώς την ίδια διαθέτει και η δημοφιλής τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου. Η αξία της συγκεκριμένης τσάντας του οίκου Chanel φτάνει τα 1.500 ευρώ.

Μια καλή τσάντα που φέρει μάλιστα και την μυθική υπογραφή της Κοκό Σανέλ θα δείχνει περισσότερο δυνατή με ένα καλό ρολόι. Έτσι, η σύζυγος του Μάκη Βορίδη, Δανάη Μιχελάκου, φορά στο αριστερό της χέρι ένα από τα κλασικά ρολόγια του οίκου Cartier αξίας 7.448 ευρώ.
Για να ολοκληρωθεί το άψογο στιλ της, προτίμησε μαύρα γυαλιά τύπου “μάσκα”, αξίας 250 ευρώ.
Τέλος, η Δανάη Μιχελάκου αποσαφήνισε τον ορισμό του στιλ!
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου