ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο Ομπάμα πίνει χασις και ευχαριστεί τον γκέι ντίλερ του [εικόνες]

Η νέα βιογραφιά με τίτλο Obama: The Story επικεντρώνεται στα γυμνασιακά χρόνια του Ομπάμα στην Χονολουλού, τα οποία φέρεται να τα πέρασε πίνοντας χασίς και εφευρίσκοντας νέες τεχνικές για την εισπνοή του.

«Στην Χονολουλού που μεγάλωσε ο Ομπάμα, η μαριχουάνα καλλιεργούνταν παντού. Στους λόφους, την εξοχή, τα θερμοκήπια. Μια παρέα αγοριών από το γυμνάσιο Punahou, με κοινά στοιχεία την αγάπη τους για το μπάσκετ και την μαριχουάνα, δημιούργησαν το Choom Gang Club και άρχισαν να κάνουν βόλτες σε ένα VW βανάκι και να καπνίζουν όλη μέρα.

Ο ίδιος ο Ομπαμά δημιούργησε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες τεχνικές,

...όπως τα roof hits, όπου ανέβαζες όλα τα παράθυρα του αυτοκινήτου για να μην φύγει καθόλου καπνός και, όταν τον είχες εισπνεύσει όλο, ρουφούσες τα τελευταία ίχνη από το ταβάνι. Το μόνο που δεν ήταν αποδεκτό είναι κάποιος να χαραμίζει καλή μαριχουάνα». Όλα αυτά σύμφωνα με τον συγγραφέα Ντέιβιντ Μαρινίς που φέρεται να μίλησε σε όλους τους παιδικούς φίλους του Αμερικάνου προέδρου.

Ενώ επίσης δίνει και συγκεκριμένα παραδείγματα για το πως περνούσε τις μέρες του ο μετέπειτα ισχυρότερος άνθρωπος στον πλανήτη «Αγαπημένο τους στέκι ήταν το Pumping Stations, ένα άνοιγμα στην μέση περίπου ενός χωμάτινου δρόμου πριν από την κορυφή του όρου Τάνταλους. Πάρκαραν το βανάκι, έβαζαν να παίζει στο στέρεο Aerosmith, Blue Oyster Cult και Stevie Wonder, άναβαν τα τσιγάρα και άνοιγαν τις πράσινες μπύρες (Heineken, Becks, and St. Pauli Girl) που τους άρεσαν».

Ο Λευκός Οίκος λογικά θα βγει να διαψεύσει το βιβλίο που κυκλοφορεί επίσημα στις 19 Ιουνίου. Το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι ο Ομπάμα όντως ευχαριστεί τον ντίλερ του τον Ρέι, στο γυμνασιακό του λεύκωμα. Ο οποίος ντίλερ δολοφονήθηκε αργότερα από τον gay εραστή του με απανωτές σφυριές στο κεφάλι.


Η αλήθεια είναι ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ομπάμα μιλάει για την σχέση του με την μαριχουάνα, την οποία έχει παραδεχτεί και στην αυτοβιογραφία του, δηλώνοντας μεταξύ άλλων «Η μαριχουάνα και το αλκοόλ με βοηθούσαν. Το ίδιο και λίγη κόκα, όταν είχα λεφτά».

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου