ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΗΡΘΕ ΤΟ… ΤΕΛΟΣ; ΟΥΡΕΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΑΤΜ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ!



.

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στα ΑΤΜ των τραπεζών, καθώς δεκάδες πολίτες συνωστίζονται για να βγάλουν χρήματα.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Makeleio.gr, σε πολλές τράπεζες, όπως είναι η Εθνική στο Γαλάτσι, υπάρχει αστυνομική παρουσία, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν ευτράπελα.

Ο κακός χειρισμός της πολιτικής και οικονομικής κατάστασης, οι πιέσεις από το εξωτερικό ακόμα και για έξοδο από το ευρώ, έχουν δημιουργήσει ανασφάλεια στους πολίτες. Ίσως γι΄ αυτό παρατηρούνται περισσότερες από το σύνηθες αναλήψεις από τις τράπεζες, που...
πολλές φορές ανέρχονται σε δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Τραπεζικοί κύκλοι, πάντως, τονίζουν ότι, προς το παρόν δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Για το θέμα είχε προειδοποιήσει τους αρχηγούς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, το μεσημέρι της Κυριακής: «Οι διαφορές των θέσεών σας είναι μικρές και ασήμαντες σε σύγκριση με το χρέος σας απέναντι στην πατρίδα. Έχω ενημερωθεί για την ταμειακή κατάσταση και τον κίνδυνο κατάρρευσης του τραπεζικού συστήματος εάν συνεχιστούν οι αποσύρσεις καταθέσεων από τις τράπεζες λόγω της ανασφάλειας που γεννά στους πολίτες η πολιτική κατάσταση».







Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου