ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ... Ο ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ ΟΜΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΑΔΙ!!!

Αναβολή για τις 18 Μαΐου πήρε η δίκη για την υπόθεση της φονικής έκρηξης στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης», μετά από αίτημα της κατηγορούσας αρχής.
Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία, το δικαστήριο δεν απήγγειλε κατηγορίες στους κατηγορούμενους, οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι υπό τον όρο της υπογραφής εγγυητικής επιστολής ύψους 150 χιλιάδων ευρώ.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, η εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής είχε ζητήσει αναβολή της υπόθεσης για έναν μήνα, προκειμένου να καταστεί δυνατή η έκδοση και η μεταφορά στην Κύπρο του τέως αρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Πέτρου Τσαλικίδη.

Σε βάρος του κ. Τσαλικίδη το δικαστήριο εξέδωσε...
...ένταλμα σύλληψης, καθώς ο κατηγορούμενος δεν παρουσιάστηκε ενώπιόν του. Κατηγορούμενοι είναι επίσης οι τέως υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας Μάρκος Κυπριανού και Κώστας Παπακώστας, ο τέως υπαρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Σάββας Αργυρού, ο συνταγματάρχης Γεώργιος Γεωργιάδης, ο διευθυντής και ο υποδιευθυντής της Πυροσβεστικής Ανδρέας Νικολάου και Πάμπος Χαραλάμους και ο διοικητής της ΕΜΑΚ, Ανδρέας Λοϊζίδης.
Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας, της παραμέλησης υπηρεσιακού καθήκοντος και πράξεων οι οποίες προκαλούν σωματική βλάβη.

newsbomb.gr
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου