ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Συνέλαβαν και απελαύνουν κάποιους από τους Λίβυους τραυματίες που φιλοξενούνται εδώ


φωτο αρχείου-Επεισόδια Θεσσαλονίκης.
Χαμός αυτή τη στιγμή στο Αλλοδαπών! Ο Λίβυος πρέσβης, έχει μεταβεί εκεί και απαιτεί να κρατηθεί και αυτός μαζί με δεκάδες συμπατριώτες του, οι οποίοι συνελήφθησαν σε επιχείρηση-σκούπα κατά Λίβυων, οι οποίοι διαβιούσαν με χρήματα του ΝΑΤΟ στα ξενοδοχεία President (2) και Divani Caravel (6).

Η κατηγορία είναι ότι η θεώρηση εισόδου έχει λήξει και επειδή δεν ανανεώθηκε, πρέπει να απελαθούν.
Ο Λίβυος διπλωμάτης απαιτεί φωνάζοντας την άμεση απελευθέρωση των συμπατριωτών του, απειλώντας με διάβημα και «προβλήματα» στις διμερείς σχέσεις και υπογραμμίζοντας ότι μέχρι τώρα οι Λίβυοι τραυματίες .......
έχουν αφήσει συνάλλαγμα ύψους δύο δις δολάρια (βλέπετε εδώ Ιατρικό Κέντρο και τα ξενοδοχεία, όπως λένε), τα οποία έχει πληρώσει η «επαναστατική» κυβέρνηση. Όμως, όπως καταγγέλλει ο διπλωμάτης, έχει πέσει θύμα κακής συμπεριφοράς από τα όργανα της τάξης.

Τι έχει συμβεί: οι Λίβυοι τραυματίες ή «τραυματίες», κάποιοι εκ των οποίων δημιουργούν και προβλήματα δημόσιας τάξης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχουν έρθει εδώ και μάλιστα, λαμβάνουν επίδομα από την κυβέρνησή τους, ύψους 1000 ευρώ έκαστος, τη βδομάδα! Κάποιοι εξ αυτών, δημιούργησαν προβλήματα, ειδικά στη Θεσσαλονίκη. Όμως, όπως λένε οι Λίβυοι, δεν μπορεί όλοι οι τραυματίες να απειλούνται με απέλαση, με αφορμή τη συμπεριφορά ενός.

Το θέμα είναι πολύ ενδιαφέρον και αν υπάρξει κάτι νεώτερο, θα σας ενημερώσουμε.

 elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου