ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Η σύζυγος του Πάγκαλου πάει στα δικαστήρια με τους κατοίκους της Κερατέας



Στην δικαστική αίθουσα συνεχίζεται σήμερα η διαμάχη μεταξύ της συζύγου του Θεόδωρου Παγκάλου, Χριστίνας Χριστοφάκη και των κατοίκων της Κερατέας. Τον περασμένο Απρίλιο και ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η κόντρα για τη δημιουργία ΧΥΤΑ στην Κερατέα, η σύζυγος του κ. Πάγκαλου είχε καταθέσει.....


...αγωγή στην Ελευθερία Ψυχογιού, κάτοικο της Κερατέας επειδή σε τηλεοπτική της εμφάνιση την είχε αποκαλέσει κυρία Παγκάλου, και όχι Χριστοφάκη!

Πιο συγκεκριμένα, η κυρία Ψυχογιού είχε επιρρίψει ευθύνες στην σύζυγο του Θ.Παγκάλου για τη στάση απέναντι στους κατοίκους της Κερατεάς και της Σαρωνίδας, όπου είχε θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος το 2010. «Καταγγέλλουμε την... κυρία Παγκάλου η οποία καταψήφισε την στήριξη στην Κερατέα. Διότι εμείς δεν φάγαμε μαζί τα λεφτά, διότι εμείς δεν φάγαμε μαζί τον Οτσαλάν, διότι και εμείς δεν φάγαμε και εκείνο το παιδάκι που δεν πρόλαβε να γεννηθεί και η καρδούλα του σταμάτησε να χτυπάει την Τρίτη που μπήκαν τα ΜΑΤ στην Κερατέα», ήταν η δήλωση της νεαρής γυναίκας που στάθηκε αφορμή για να αρχίσει η δικαστική της περιπέτεια.

Στην επίμαχη αγωγή που εκδικάζεται σήμερα στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων η σύζυγος του αντιπροέδρου της κυβέρνησης ζητάει 300.000 ευρώ αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμιση από την κάτοικο της Κερατέας ζητώντας μάλιστα από την δικαιοσύνη την φυλάκισή της για ένα ολόκληρο χρόνο- πέρα απ το χρηματικό πρόστιμο.
πηγη

1 σχόλιο: