ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Μας ταΐζουν φάρμακα made in India που απαγορεύθηκαν στις ΗΠΑ!

Το 2011 ο Αμερικανικός Οργανισμός Φαρμάκων (FDA) έβαλε λουκέτο σε 37 φαρμακοβιομηχανίες σε όλο τον κόσμο, εξαιτίας των επικίνδυνων για τη Δημόσια Υγεία σκευασμάτων που παρασκεύαζαν.
Οι περισσότερες από αυτές τις φαρμακοβιομηχανίες βρίσκονταν στην Ινδία…

Το πλέον ανησυχητικό είναι ότι τα προϊόντα των συγκεκριμένων ινδικών εργοστασίων -που απαγορεύθηκαν από τον FDA- κυκλοφορούν αφειδώς στην Ελλάδα, καθώς έχουν πάρει την έγκριση του Ελληνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ)!

Με άλλα λόγια, ο ΕΟΦ ισχυρίζεται ότι...
...διενεργεί πλήρεις ελέγχους και εγγυάται την ποιότητα των made in India φαρμάκων που κυκλοφορούν στη χώρα μας την ώρα που, αποδεδειγμένα πλέον, οι αμερικανικές Αρχές κρίνουν τα ίδια σκευάσματα ως επικίνδυνα για τη Δημόσια Υγεία…

Μάλιστα, τα ευρήματα του FDA ήταν τόσο ξεκάθαρα ως προς την κακή ποιότητα των made in India φαρμάκων, που οδήγησαν όχι σε κάποια επίπληξη ή σε κάποιο πρόστιμο προς τις εταιρείες παραγωγής τους, αλλά στο λουκέτο!

Παρά ταύτα, ο ΕΟΦ «σφυρίζει αδιάφορα» και παίζει με την Υγεία των Ελλήνων πολιτών, αφήνοντάς τους να καταναλώνουν ίδια τα φάρμακα-δολοφόνους, που οι Αμερικανοί δε θέλουν ούτε να τα βλέπουν. 
πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου