ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗΝ ΙΝΔΙΚΗ BAMIDALLA ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΠΟΔΙ ΣΤΗΝ ΣΕΚΑΠ


Λίγες μέρες μόλις πριν την ιστορική Γενική Συνέλευση της Τρίτης, οι εξελίξεις στη ΣΕΚΑΠ κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες για την πώληση της εταιρίας.

Βούλγαρος εκπροσωπεί τον ινδό Bomidalla

Βούλγαρος Καπνέμπορος, αρκετά γνωστός στην αγορά, είναι αυτός που φαίνεται ότι εκπροσωπεί τον ινδικό επιχειρηματικό όμιλo στις διαπραγματεύσεις με τους μετόχους που εμπλέκονται όπως ο συνεταιρισμός εργαζομένων και η ΣΕΚΕ. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται ότι θα κατέχει στο μέλλον ρόλο ίσως και μετοχές μετά την εξαγορά της ΣΕΚΑΠ.

Συμφωνούν οι εργαζόμενοι

Ήδη μετά την κάθοδο στην Αθήνα του Συνεταιρισμού Εργαζομένων και των δύο Σωματείων, αυτό που προκύπτει είναι συμφωνία τους με το νέο επενδυτή για την ολοκλήρωση της αγοραπωλησίας της ΣΕΚΑΠ. Όπως αναφέρεται, η θέση που εξέφρασε ο Βούλγαρος εκπρόσωπος είναι ότι διασφαλίζονται όλες οι θέσεις της παραγωγικής διαδικασίας χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη συμφωνία. Πάντως οι εργαζόμενοι φαίνεται ότι συναινούν και ότι ικανοποιούνται από το πλάνο που τους παρουσιάστηκε.

Απομένει η συμφωνία με τη ΣΕΚΕ

Τις κρίσιμες τελευταίες μέρες πριν τη Γ.Σ. της Τρίτης, αναμένεται να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με τη μεγαλομέτοχο ΣΕΚΕ για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο καθώς όπως έχει γίνει γνωστό πρόκειται για μια διαπραγμάτευση μεταξύ δύο Α.Ε. στην οποία και οι εκπρόσωποι της ΣΕΚΕ έχουν προαναγγείλει ότι προστατεύουν τα συμφέροντα των μετόχων της συνεταιριστικής εταιρίας. www.xanthipress.gr



Σχόλιο του blog: Σε παλαιότερη ανάρτηση αναρωτηθήκαμε, τελικά μήπως προκύψει κάποιος τούρκος σ όλη την ιστορία? Από Ινδία ξεκίνησε και φτάσαμε βουλγαρία...αναμένομε  τους προδότες. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου