ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Κάτι στράβωσε.

Με λύσσα έπεσαν να μας τελειώσουν τα σκυλιά της παγκοσμιοποίησης.
Ο ρυθμός της καταστροφής που ακολούθησαν μετά την ενθρόνιση του αξιόπουστα στη πρωθυπουργία ήταν με ταχύτητα φωτός.Σπρέντς, ομόλογα, Τ2 ,Τ10,μνημόνια  και χίλιες δύο πουστιές.
Οι διαταγές που λάμβαναν  τα σκουλήκια οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί εκτελούνταν κατά γράμμα.Οι δύο χοντροί του ΠΑΣΟΚ σε εγρήγορση εκτελούσαν κάθε εντολή που λάμβαναν.
Τα ΜΜΕ έσω και έξω 24ωρες ανταποκρίσεις για μήνες κατά των Ελλήνων πολιτών.
Τις τελευταίες μέρες βλέπουμε  έναν πανικό,
κυρίως στην εβραιογερμανική μεριά, της ανέραστης του ασιάτη και του σακάτη, ένας πανικός που καθρεφτίζεται στις κολόφατσές  τους και στη συμπεριφορά τους.
Το περιβόητο εκατομμύριο που φυγαδεύτηκε απο πολιτικό Έλληνα πήραν σαν αφορμή το τρίο της βέρμαχτ για Νέα επίθεση κατά των Ελλήνων. Φάσκουν  κι αντιφάσκουν τα γουρούνια στις δηλώσεις τους με ένα πρωτόγνορο μίσος κατά των Ελλήνων.
Υπάρχει μια περίπτωση το αποτέλεσμα όλων αυτών των προσπαθειών τους μέχρι τώρα να μην τους ικανοποιεί," έχουν φράγκα  να σερφάρουν ακόμα οι ¨Ελληνες."
Η άλλη περίπτωση είναι ότι κάποιος τους τράβηξε το αυτί, κάποιος που φοβούνται και δεν τον υπολόγισαν, θα φανεί σύντομα αν πέφτουμε μέσα σε αυτή την πρόβλεψη, αλλά οι πληροφορίες αυτό λένε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου