ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012

Καινούριο και ανανεωμένο μαντρί:

Ο Πάνος Καμένος σήμερα το πρωί από το διαδίκτυο ανακοίνωσε την ίδρυση του νέου κόμματός του, το όνομα αυτού: "Ανεξάρτητοι Έλληνες".
Έξυπνη κίνηση η ανακοίνωση μέσω διαδικτύου θα λέγαμε εμείς κ. Καμένε αλλά    η παρουσία κάποιου( που πάει κόντρα στην Νέα Τάξη) το πρωί στα ΜΜΕ (ΑΝΤ1), κανάλι το οποίο είναι ιδιοκτησίας  της Νέας Τάξης, μας βάζει σε σκέψεις. Το ποιο σίγουρο για τους σκεπτόμενους Έλληνες είναι ότι ανοίξατε ένα καινούριο μαντρί, ένα καινούριο μαντρί το οποίο έχει σκοπό να ψαρέψει πατριωτικές δυνάμεις μέσα από το διαδίκτυο. Μακάρι να ήσασταν αληθινός πατριώτης όμως, η παρουσία σας τόσων ετών και η συμμετοχή σας στον αργό θάνατο του Έθνους μέσο της βουλής-στοάς δεν μας πείθουν.

Τώρα ανακαλύψατε κύριε Καμένε ότι ο Τζέφρυ είναι τσιράκι της μπίλντεμπεργκ; Τώρα ανακαλύψατε τα σκοτεινά σχέδια της μασονίας; Εμείς γιατί τα ξέραμε εδώ και δεκαετίες; Δεν πήρατε χαμπάρι από ποια άτομα αποτελείτε το σύνολο των δοσίλογων της βουλής; Δεν καταλάβατε τόσα χρόνια ότι όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων και της Νέας Δημοκρατίας είναι μασόνοι και επεξεργάζονται τον αφανισμό του Έθνους των Ελλήνων; Απαντήστε σ αυτά  και θα σας ακολουθήσουμε κύριε Καμένε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου