ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΚΡΙΣΙΜΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.





Η ΕΛ.ΑΣ γι ακόμη μια φορά καλείται να σταθεί απέναντι στο λαό και να προστατεύσει με κάθε τρόπο τους πολιτικούς και οικονομικούς δολοφόνους του.

Αυτός είναι και ο λόγος που αυτή τουλάχιστον τη στιγμή, οφείλουμε να θυμίσουμε και πάλι ορισμένες αυτονόητες αλήθειες στην ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ..

ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΟΤΩΝ. Η ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΩΝ.

Και σ αυτή την υπόθεση, η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει μονάχα μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί ως οργανικό μέρος της Ελληνικής κοινωνίας, αλλά και αυτονόητη υποχρέωση από τον όρκο που έδωσε στο Σύνταγμα και στην Ελληνική σημαία.

Αυτήν ακριβώς την αλήθεια, οφείλει να τη συνειδητοποιήσει στο έπακρο η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ, που γι ακόμη μια φορά καλείται να παραβιάσει τον όρκο της, να καταλύσει τη συνταγματική νομιμότητα και να επιτρέψει σε μια δοτή κυβέρνηση να την χρησιμοποιήσει ταπεινωτικά σε βάρος του Έλληνα πολίτη.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ πρέπει να ξέρουν ότι αυτό το διήμερο, ο Ελληνικός λαός καλείται να δώσει μια κορυφαία μάχη τιμής και εθνικής αξιοπρέπειας, τιμώντας πριν απ όλα το Σύνταγμα, που η πολιτική ηγεσία του τόπου κατ επανάληψη φρόντισε να καταλύσει...

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ οφείλουν να μην ξεχνούν, ότι σ αυτό το Σύνταγμα και σε αυτή τη σημαία, που κάποιοι φρόντισαν να υποστείλουν με τρόπο ταπεινωτικό, έχουν δώσει όρκο τιμής, πίστης και απόλυτης αφοσίωσης.

Σ αυτά ορκίστηκαν αφοσίωση και όχι στους βιαστές τους.
Αυτά ορκίστηκαν να υπηρετούν και όχι τις συμμορίες των δολοφόνων του έθνους μας.
Αυτή την πατρίδα ορκίστηκαν να προστατεύουν από τη θέση τους, και όχι τους πολιτικούς κατσαπλιάδες που επιβουλεύονται το μέλλον της και την προοπτική της.

Αυτό το Σύνταγμα, αυτές τις αξίες, και αυτό τον όρκο που έδωσαν, θα έχουν παραβιάσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, αν δώσουν εντολή να χτυπηθούν Έλληνες πολίτες που αντιπαλεύουν το δοσιλογισμό και την ταπείνωση.

Κύριοι της ΕΛ.ΑΣ…
Η δοτή και ήδη έκπτωτη πολιτική εξουσία, δε σας καλεί να υπερασπιστείτε την Ελληνική βουλή από τον οργισμένο όχλο όπως ψευδώς διατείνεται.
Σας καλεί να προστατεύσετε τους βιαστές της δημοκρατικής νομιμότητας, από την οργή ενός λαού που επιχειρεί να ανακτήσει την περηφάνια του και να τους ανατρέψει.
Η θέση σας είναι μαζί μ αυτό το λαό, και όχι απέναντί του.

Η δοτή και ήδη έκπτωτη πολιτική ηγεσία, δε σας καλεί να υπερασπιστείτε τη νομιμότητα όπως ψευδώς ισχυρίζεται.
Σας καλεί να αιματοκυλήσετε την Αθήνα για να λιπάνετε με το αίμα των αγωνιζόμενων διαδηλωτών το δέντρο του δοσιλογισμού και της εθνικής προδοσίας.
Η θέση σας δεν είναι με τους δοσίλογους, αλλά με όλους εκείνους που καλούνται να υπερασπιστούν το μέλλον αυτής της πατρίδας και τη δική σας εθνική αξιοπρέπεια.

Η δοτή και ήδη έκπτωτη πολιτική ηγεσία, δε σας καλεί να υπερασπιστείτε τη δημοκρατία όπως ψευδώς διατείνεται.
Σας καλεί να προστατεύσετε τα τομάρια αυτών που την κατέλυσαν, και επιχειρούν να σας στρέψουν ενάντια στον πραγματικό της υπερασπιστή που είναι η ίδια η Ελληνική κοινωνία.
Η θέση σας είναι δίπλα στον Ελληνικό λαό στον αγώνα του για την αποκατάσταση της δημοκρατίας σον τόπο μας και όχι απέναντί του.

Καμία υποχρέωση δεν έχετε να τηρήσετε τις παράνομες - φύσει και θέσει - εντολές των δοτών.
Οφείλετε να υπερασπιστείτε το Σύνταγμα που βιάστηκε, και να αρνηθείτε επιδεικτικά την προστασία των ορκισμένων δοσίλογων που παραδίδουν αμαχητί την εθνική κυριαρχία της χώρας και οικοδομούν ένα καθεστώς ραγιαδισμού και πανεθνικής ταπείνωσης.

Η θέση σας δεν είναι απέναντι αλλά δίπλα στον οργισμένο λαό που του βιάζουν την καθημερινότητα ακόμη και στα στοιχειώδη.
Η αποστολή σας δεν είναι να ανέχεστε την ταπείνωση της εθνικής σας συνείδησης αλλά η υπεράσπισή της από οποιονδήποτε την επιβουλεύεται.
Το καθήκον σας δεν είναι να αιματοκυλήσετε τις πλατείεςμε αίμα αθώων συμπολιτών, αλλά να συλλάβετε και να παραδώσετε στη δικαιοσύνη τους σφετεριστές της πολιτικής και δημοκρατικής νομιμότητας.

Η ώρα της πραγματικά ελεύθερης Ελλάδας θα έρθει. Και σ αυτή την Ελλάδα φροντίστε να είστε σύμβολα τιμής και αξιοπρέπειας, και όχι δακτυλοδεικτούμενοι εκτελεστές εντολών, που άβουλα την ώρα της κρίσης, συμπαραταχθήκατε με όλους εκείνους που βίασαν την εθνική μας αξιοπρέπεια.

Ο Έλληνας αξιωματικός, δεν ορκίζεται πίστη και αφοσίωση σε πρόσωπα αλλά σε αξίες. Κι αυτή την αλήθεια, καλό είναι την ώρα της κρίσης να μη την ξεχνάει κανείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου