ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ !

Οι προδότες συνεχίζουν ακάθεκτοι! Οι ήπιες αντιδράσεις του κόσμου, είναι αυτές που τους ξεγελάνε και μας αποκαλύπτουν ολοένα και περισσότερο τον θλιβερό και πανούργο προδότη, που το ψευτομακιγιάζ τους δεν μπορεί πλέον να τον κρύψει. Όσο και να προσπαθούν να κάνουν το μαύρο άσπρο με τις πολιτικές-πούστικες αλχημείες, ένα είναι σίγουρο: Έχουν καθιερωθεί στην συνείδηση του κόσμου ως ανίερα, αρχιπροδοτικά υποπλάσματα.

Ανταγωνιστές του Ιούδα και του Εφιάλτη. Εξελιγμένο προδοτικό μοντέλο. Προδίδουν και την πίστη και την πατρίδα (vidal sassoon) δύο σε ένα!


Ο Εφιάλτης ήταν ένας, ο Ιούδας ήταν ένας, αυτοί είναι πολλοί. Φροντίσανε γι' αυτό τόσα χρόνια οι μασονοστοές (εκκολάπτήρια καθαρμάτων,ανδρείκελων διεστραμμένων, διακορευμένων, ψυχοσωματικά ανώμαλων υπανθρώπων).

Όταν λέμε προδότες δεν εννοούμε μόνο τους τριακόσιους της προδοτοφωλιάς(βλ. Βουλή) αλλά και το άθλιο συνάφι των καναλαρχών-μεγαλοεκδοτών, μαζί με τους δούλους τους, τους δημοσιολόγους που κάθε μέρα ξεβρακωνονται στην TV.  Και φυσικά οι "αξιότιμοι" κύριοι δικαστές που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της άθλιας αυτής...Τρόικας

Ας γνωρίζουν λοιπόν ότι όσο περισσότερη υπομονή κάνουμε τόσο περισσότερη οργή θα εισπράξουν.

ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου