ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΑΛΛΑ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ 13ο ΚΑΙ 14ο ΜΙΣΘΟ

Σύσκεψη με στενούς συνεργάτες του, είχε, στα κεντρικά γραφεία της λεωφόρου Συγγρού, ο πρόεδρος της ΝΔ Μπέν Χιράμ, συνοψίζοντας τα αποτελέσματα της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμἰο.
Παρόντες στη σύσκεψη ήταν τα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του κόμματος, καθώς και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος

Καθώς συνεχίζεται η ουσιαστική διαπραγμάτευση για το πακέτο των μέτρων, από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ λένε ότι υπάρχουν δύο ακόμη σημαντικά θέματα για τα οποία γίνεται συζήτηση.
Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν "δίνεται μάχη να μην μειωθεί το εφάπαξ των επικουρικών ταμείων, καθώς επίσης να μην αυξηθεί η τιμή του ρεύματος", δηλαδή να μην περάσει τελικά στα τιμολόγια η αύξηση του 11,5%.
Για το θέμα των τραπεζών η ΝΔ παραπέμπει στην δήλωση του πρωθυπουργού ότι διασφαλίζεται το δημόσιο συμφέρον αλλά και η επιχειρηματική αυτονομία τους. Πάντως από τη ΝΔ επιμένουν ότι "ο κ. χιράμ πάλεψε και πέτυχε να μην κοπούν ο 13ος και 14ος μισθός".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου