ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!


ΜΟΝΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ!

ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ "ΕΧΘΡΟ ΛΑΟ"!

Ενώ οι όλες δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν την κατάρρευση της συγκυβέρνησης Παπαδήμου και των κομμάτων που τη στηρίζουν, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης φαίνεται πως προσπαθεί να στήσει μια "αποστειρωμένη" παρέλαση για την 25η Μαρτίου!


Προφανώς, η συγκυβέρνηση Παπαδήμου τρέμει το ενδεχόμενο μετατραπούν ξανά οι παρελάσεις σε λαϊκές διαδηλώσεις, όπως συνέβη στις 28 Οκτωβρίου!

Σύμφωνα με διάφορες ιστοσελίδες, βάσει κατεπείγουσας διαταγής της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ), σχεδιάζεται η ονομαστική πρόσκληση 800 ατόμων τα ............
οποία θα στηθούν απέναντι από την εξέδρα των επισήμων!

Τα εν λόγω 800 άτομα φαίνεται πως θα είναι αξιωματικοί μαζί με τις οικογένειές τους ενώ αστυνομικοί θα ελέγχουν τις προσκλήσεις στα σημεία εισόδου!

Εδώ βέβαια τίθεται και το αυθόρμητο ερώτημα; Ποιός μπορεί να εμποδίσει το λαό να παρακολουθήσει την παρέλαση σε άλλα σημεία όπως η Λ. Αμαλίας ή οδός Πανεπιστημίου; Μήπως η συγκυβέρνηση θα κηρύξει και απαγόρευση κυκλοφορίας εκείνη την ημέρα προκειμένου να είναι σίγουρη πως δεν θα υπάρξουν αυθόρμητες λαϊκές διαδηλώσεις...;
Το ακόμα πιο τραγελαφικό που δείχνει και τον πανικό του Υπουργού Εθνικής Αμύνης Δ. Αβραμόπουλου είναι το γεγονός πως το εν λόγω έγγραφο φέρει ημερομηνία 20 Δεκεμβρίου 2011, τρεις ολόκληρους μήνες πριν την παρέλαση!
Συμφωνα με τις ως άνω πληροφορίες που διακινούνται στο διαδίκτυο, το εν λόγω έγγραφο εστάλη από τη Διεύθυνση Δημοσίων Σχέσεων και Εθιμοτυπίας της ΑΣΔΥΣ προς τους άμεσα ενδιαφερομένους, δηλαδή Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ΓΕΕΘΑ, ΓΔΑΕΕ, ΓΕΣ, ΓΕΑ, Πυροσβεστικό Σώμα κ.λπ.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει ήδη αποσταλεί:

1. Οι προσκλήσεις θα είναι ονομαστικές και οι κάτοχοι τους θα παρακολουθήσουν την παρέλαση όρθιοι σε ειδικό χώρο απέναντι από τον Άγνωστο Στρατιώτη.

2. Για την παραλαβή των προσκλήσεων (16 έως 23 Μαρτίου 2012), που θα είναι ονομαστικές, θα πρέπει να αναφέρονται οπωσδήποτε στην αποστολή των αποδεικτικών στοιχείων ονοματεπώνυμο ενδιαφερομένων καθώς και η σχέση που έχουν μεταξύ τους (στέλεχος υπηρεσίας, σύζυγος, τέκνο μέλους κ.λπ.). Δηλαδή κανονικό φακέλωμα.

3. Η είσοδος στον συγκεκριμένο περιφραγμένο χώρο για την παρακολούθηση της παρέλασης θα πραγματοποιείται από καθορισμένο σημείο (σαν πόρτα μπαρ ή νυχτερινού καταστήματος δηλαδή). Εκεί άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. «θα ελέγχουν την είσοδο, με αντιπαραβολή πρόσκλησης - Δελτίου Ταυτότητας - και ονομαστική κατάσταση ΑΣΔΥΣ», όπως αναφέρεται επακριβώς στο εν λόγω έγγραφο.

4. Οι αποδέκτες των προσκλήσεων παρακαλούνται να αναφέρουν στην ΑΣΔΥΣ ως τις 2 Μαρτίου 2012 τον αριθμό των προσκλήσεων που επιθυμούν, υποβάλλοντας ταυτόχρονα και τα ονοματεπώνυμα αυτών που θα παρακολουθήσουν την παρέλαση καθώς και τη σχέση τους με την υπηρεσία (βαθμός, μονάδα όπου ανήκει, σύζυγος, τέκνο στελέχους ή μόνιμου υπαλλήλου κ.λπ.).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου