ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Τελική ευθεία στο σχέδιο προδοσίας της Ελλάδος



ΜΜΕ , πολιτικοί μαριονέτες και λοιποί λωποδύτες έβαλαν σε εφαρμογή το τελειωτικό χτύπημα κατά του Ελληνικού Έθνους.
Μετά την προφυλάκιση του Εφραίμ έρχονται σε ανοιχτή σύγκρουση με την Ρωσία μεγαλώνοντας το χάσμα των σχέσεων, που ήδη υπήρχε από τον ηλίθιο τζέφρυ.

«Η Ελληνική κυβέρνηση» λένε, δεν δέχεται υποδείξεις και παρεμβάσεις από άλλα κράτη!!!
Ρε καρναβάλια νόθοι ακόμα και απ την Τουρκία δέχεστε υποδείξεις , για να μην πούμε για Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Βέλγιο, Αυστρία.
Με μια νομοθετική ρύθμιση το πράμα που ακούει στο όνομα Βενιζέλος ,ξηλώνει τους δύο εισαγγελείς που ήταν αρμόδιοι στη διερεύνηση του σκανδάλου των CDS.
Μην ψάξει κανείς, πώς οι αλήτες σακάτεψαν την Ελληνική οικονομία με διαταγές Γερμανών, Αμερικανών και λοιπών κωλόπαιδων ομοίων των ιδίων.
Ολομέτωπη επίθεση στον ορθόδοξο Ελληνικό λαό με απόφαση της  κ. Καλού, σύλληψη Εφραίμ, η κ. Καλού για να μην ξεχνιόμαστε είναι αυτή που αθώωσε τον βλάκα ανδρουλάκη με την γνωστή ιστορία του βιβλίου του μου…νι.
Επίσης η κ. Καλού - Το 2001 αθωώνει τον Μπλέτσα με βοήθεια Κουβέλη, Μπίστη ο οποίος υποστήριζε (και μοίραζε φυλλάδια) ότι υπάρχουν και μιλιούνται ευρέως τα βλάχικα, αρβανίτικα, σλαβομακεδόνικα, πομάκικα, τούρκικα στην Ελλάδα. Μάρτυρας κατηγορίας και μηνυτής ο τότε βουλευτής Χαιτίδης (ΝΔ)!Άντε προδότες, άντε να δούμε τι θα κάνετε ακόμα, περιμένουμε.

1 σχόλιο: