ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Δολοφόνος για πέντε ευρώ ο Πακιστανός με τον μπαλτά


Πώς γλίτωσε τον βιασμό η γυναίκα του αφεντικού του - Κατακρεούργησε 53χρονο συμπατριώτη του και από εκεί μπήκε σε ταβέρα όπου σκόρπισε τον τρόμο - Σε σοβαρή κατάσταση ο 50χρονος Έλληνας που του άνοιξε το κεφάλι με τρία χτυπήματα 

Ανατριχιαστικές είναι οι πτυχές της υπόθεσης που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τον «μακελάρη» της Ιεράπετρας.

Προκαλούν σοκ οι κινήσεις του από το μεσημέρι έως και τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, το χρονικό διάστημα δηλαδή της αιματοχυσίας. Μίας αιματοχυσίας που έγινε χωρίς λόγο όπως τουλάχιστον προκύπτει από την προανάκριση.

Όπως έχει γράψει το Cretalive, με έναν μπαλτά στο χέρι, ο 26χρονος Πακιστανός κατακρεούργησε 53χρονο συμπατριώτη του και στην συνέχεια επιτέθηκε με βαναυσότητα σε 49χρονο Ιεραπετρίτη ενώ συνέτρωγε με την οικογένειά του σε ταβέρνα. Ο άτυχος άνδρας δέχθηκε τρία χτυπήματα στο κεφάλι και διακομίστηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Με τον αιματοβαμμένο μπαλτά στα χέρια, ο 26χρονος κατευθύνθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα όπου έσπασε ένα περιπολικό. Ο αστυνομικός στην σκοπιά μετά από πάλη, κατάφερε να  τον αφοπλίσει και να του περάσει χειροπέδες. Της αιματοχυσίας προηγήθηκε η απόπειρα βιασμού μίας 40χρονης από την Ιεράπετρα. Ο 26χρονος εργαζόταν στα θερμοκήπια του συζύγου της. Η γυναίκα αν και γλίτωσε το βιασμό, έζησε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του νεαρού εργάτη.

Γλίτωσε τον βιασμό 

Το χρονικό αυτής της ασύλληπτης τραγωδίας ξεκίνησε μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου οπότε και ο 26χρονος αποπειράθηκε να βιάσει μέσα σε θερμοκήπιο στην περιοχή της Γρα Λυγιάς, τη γυναίκα του αφεντικού του,  εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης απουσίαζε εκτός Κρήτης. Στην συνέχεια εγκατέλειψε την περιοχή και με το ποδήλατο πήγε στην Ιεράπετρα όπου ξεκίνησε το μακελειό.

Ο πρώτος «λογαριασμός» που θέλησε να κλείσει ήταν με έναν 53χρονο συμπατριώτη του. Πήγε στο μαγαζί που διατηρούσε ο 53χρονος και ο αδελφός του. Ο τελευταίος  απουσίαζε για δουλειά, ο άλλος βρισκόταν στο δωμάτιο που υπάρχει στο εσωτερικό του καταστήματος. Ο 26χρονος φέρεται να έμεινε εκεί για 2,5 με 3 ώρες μέχρι που προχώρησε στη δολοφονία του. Τον  πολτοποίησε με τον μπαλτά.
 
Αποπειράθηκε να τον σκοτώσει για πέντε ευρώ!

Επόμενη στάση του νεαρού μετανάστη ήταν ο 49χρονος Κρητικός. Κατευθύνθηκε στην περιοχή της Κάτω Παραλίας Ιεράπετρας όπου η οικογένεια του παθόντα διατηρεί ζαχαροπλαστείο. Ο ίδιος έτρωγε με την οικογένεια του σε παρακείμενη ταβέρνα. Ο 49χρονος δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Σχεδόν πισώπλατα ο Πακιστανός τον χτύπησε με τον μπαλτά στο κεφάλι. Στην κίνηση του να καταφέρει και νέο χτύπημα, η κόρη του θύματος ενστικτωδώς απώθησε τον δράστη, ενώ θαμώνας προσπάθησε να τον αποτρέψει, πετώντας μία καρέκλα.

Αδικημένος από τη ζωή!

Προκαλεί σοκ η πληροφορία ότι ο Πακιστανός πήγε αποφασισμένος να τον σκοτώσει επειδή φέρεται ο παθόντας να του χρωστούσε 5 ευρώ. Αυτό έλεγε και ξαναέλεγε: «Μου χρωστούσε 5 ευρώ, εγώ γιατί να χάσω αυτά τα λεφτά». Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 26χρονος έβγαζε μία πικρία ότι ήταν αδικημένος από τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο cretalive

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου