ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Το τουρκικό προξενείο ελέγχει μέχρι και τα… συναισθήματα στη Θράκη κι οι δικοί μας… τσίου, τσίου, τρα λα λα



Το τουρκικό προξενείο ελέγχει μέχρι και τα… συναισθήματα στη Θράκη κι οι δικοί μας… τσίου, τσίου, τρα λα λα

Τους μαντρώνουν για να μην ξεφύγουν από το μουσουλμανικό καθεστώς. Στις περιοχές με μικτό πληθυσμό ο κίνδυνος για έρωτες μεταξύ μουσουλμάνων και χριστιανών καραδοκεί. Στενό μαρκάρισμα στους νεαρούς μουσουλμάνους της Θράκης κάνει το τουρκικό προξενείο δια μέσω των Ιμάμηδων της περιοχής.
Απαγορεύονται οι έρωτες μεταξύ αλλόθρησκων και τα φλερτ τα οποία βρίσκονται σε μια έξαρση λόγω κυρίως των μικτών σχολείων σε περιοχές με μικτό πληθυσμό. Μετά το δημοτικό τα πράγματα είναι δύσκολα.

Σε μια προσπάθειά τους να περιορίσουν την κατάσταση που μπορεί να προκύψει από τους έρωτες μεταξύ αλλοθρήσκων, οι ιμάμηδες, κάνουν μαζώξεις σε χώρους που ανήκουν στα τζαμιά για να ενημερώσουν τους νέους για τον κίνδυνο που εγκυμονεί μια σχέση με αλλόθρησκο ή αλλόθρησκη.
Πρόσφατα είχαμε αποκαλύψει στο hellasforce την δημιουργία μιας κοινότητας νέων επιστημόνων, μουσουλμάνων που θα διακινεί τις ιδέες του Ισλάμ παντού ,στα πανεπιστήμια ,τα σχολεία, τις συγκεντρώσεις και στις κοινωνικές εκδηλώσεις. Η ίδια κοινότητα νέων έχει τώρα αναλάβει και την ενημέρωση των νεαρών αλλά και την καταπίεση των συναισθημάτων τους για ότι τυχόν μπορεί να νιώσουν για το άλλο φύλο .
Μια μουσουλμάνα δεν μπορεί ποτέ να συνάψει σχέσεις με έναν γκιαούρη η ένας μουσουλμάνος με μια γκιαούρισα. «Αυτό απαιτεί τιμωρία βαριά» τους λένε.
Πάντως το θέμα ,φαίνεται να προβληματίζει έντονα το προξενείο της Κομοτηνής που έχει βάλει τα δυνατά του να παρέμβει στο συναίσθημα των νεαρών. Τους φέρνει σε επαφή μεταξύ τους , τους πληρώνει μέχρι διακοπές ταξίδια και κοινωνικές μαζώξεις φτάνει να βρίσκονται σε περιβάλλον μουσουλμανικό .
Από την πλευρά πάντως των Χριστιανών και κυρίως των Ιερέων που διακονούν την περιοχή υπάρχει η έντονη μαρτυρία ότι πολλοί Χριστιανοί νεαροί έχουν αρχίσει να ζητούν συμβουλές για το πως να χειριστούν τέτοια θέματα αφού έχουν ήδη πέσει θύματα των συναισθημάτων τους.
Η άλλη όψη του νομίσματος πάντως λέει ότι αυτό είναι άλλη μια μορφή κατοχής και μάλιστα θα είναι η χαριστική βολή αν αρχίσουν στη Θράκη να ανακατεύονται μεταξύ τους οι μουσουλμάνοι με τους Χριστιανούς και συναισθηματικά.
hellasforce.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου