ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Όταν η προδοσία ξεπεράσει τα όρια της φαντασίας γίνετε απίστευτη.



Δεν το χωράει ο νους του Έλληνα, αρνείται πεισματικά να πιστέψει ότι τον οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού και δεν θα τον σπρώξουν."Δεν μπορεί να είναι τόσο προδότες, κάτι καλό θα κάνουν, κάποια νομοθεσία, κάποια τροπολογία.". 

Κανένα πρόβατο δεν σώθηκε βελάζοντας! Καλό! Ακούσατε κανέναν να βελάζει; Αν αύριο εκδώσει η κυβέρνηση διάγγελμα το οποίο θα λέει κατά γράμμα: "Βρωμοέλληνες έχουμε διαταγή να σας αφανίσουμε", δεν θα κουνηθεί κανείς, άλλωστε αυτό κάνουν.
Αποδεδειγμένα, με πλασματικά στοιχεία μας έσυραν στην ΕΕ, αποδεδειγμένα με πλασματικά στοιχεία μας έσυραν στα μνημόνια και στη τρόικα (ΕΛΣΤΑΤ Γεωργαντά), αποδεδειγμένα με πλασματικά στοιχεία παρουσιάζουν προεκλογικό, πρωτογενές πλεόνασμα και τέλος αν νομίζετε ότι τα αποτελέσματα των εκλογών δεν είναι πλασματικά τότε ζείτε σε άλλον πλανήτη...κανονίζουν οι εταιρίες τους των δημοσκοπήσεων να σας κάνουν να πιστέψετε ότι ο λαός τους ψήφισε! Τώρα πως είναι δυνατόν σε ένα κράτος που διοικείται για δεκαετίες μόνον απο δοσίλογους, να εκλέγει ο λαός την κυβέρνηση;...αυτό όντως ξεπερνάει τα όρια της φαντασίας...απίστευτο!
http://ataktesfones.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου