ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

«Αστακός» το Κολωνάκι για να φάει... καραβίδες ο απίστευτος Βενιζέλος


 Ούτε η... χυλόπιτα που γεύτηκε στο φιάσκο της «Ελιάς» από τους πρώην συντρόφους του ούτε η επιστροφή των «φαντασμάτων» του χθες στο ΣΕΦ στάθηκαν ικανά να κόψουν την όρεξη του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, υπουργού Εξωτερικών και (ακόμη) προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου! Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο βουλιμικός για εξουσία κ. Βενιζέλος επέλεξε να δειπνήσει το βράδυ της Κυριακής με παρέα στο Κολωνάκι.


Η φρουρά

Συγκεκριμένα, ο κ. Βενιζέλος και η παρέα του επέλεξαν το ιταλικό εστιατόριο Codice Blu στη Λουκιανού και Χάρητος. Και, άντε, ως εδώ τίποτε το μεμπτό. Ο κ. Βενιζέλος όμως, για να φάει με την παρέα του, δεν αρκέστηκε στο σεπαρέ, για να μην τον ενοχλούν οι υπόλοιποι πελάτες, αλλά γέμισε την περιοχή με άνδρες της προσωπικής του φρουράς, ώστε να μην...
απειληθεί ο «λαοπρόβλητος» ηγέτης του κόμματος του... 3%!

Ο κ. Βενιζέλος πάντως, αντί να επιλέξει αυθεντικές ιταλικές συνταγές όπως filettino di maiale con porchini (ψαρονέφρι με σος από μανιτάρια πορτσίνι), petto di pollo del re (γεμιστό κοτόπουλο στον φούρνο με τραγανό σπεκ και κρούστα πατάτας) διάλεξε όπως λένε οι πληροφορίες της «δημοκρατίας» δημιουργίες από φρέσκα ζυμαρικά, φρέσκα θαλασσινά (σπαγγέτι θαλασσινών και ριζότο με καραβίδες) που δημιουργούν οι Ιταλοί σεφ του εστιατορίου. Στην παρέα του κ. Βενιζέλου εκτός από τη σύζυγό του Λίλα βρίσκονταν η Ελένη Κούρκουλα και ο σύζυγός της Διονύσης Παναγιωτάκης, που διαχειρίζεται το κανάλι Action24, ο εφοπλιστής Γιώργος Βερνίκος και άλλα δύο φιλικά ζευγάρια. Εκείνο που δεν μάθαμε είναι αν γεύτηκε το κορυφαίο επιδόρπιο του εστιατορίου, το γλυκό Codice Blu (κρύα μους σοκολάτας με παγωτό και σιρόπι από φρέσκες φράουλες). Οσο για τον τιμοκατάλογο, σύμφωνα με πληροφορίες το άτομο να πληρώνει 35-40 ευρώ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου