ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ 2,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ


Kείμενο καταγγελίας που αφορά 2,5 εκατομμύρια Έλληνες ελεύθερους επαγγελματίες ! ! ! 

Για όσους από τους Έλληνες πολίτες έχουν κάνει ρύθμιση χρεών στις ΔΟΥ, από 1 Ιανουαρίου του 2014 με βάση το άρθρο 12 του Νόμου 4174/2013 και ζητάνε να σας δοθεί Φορολογική Ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων αυτή σας δίδεται με ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ του 70 έως και 100 % της αμοιβής που πρόκειται να εισπράξετε, άσχετα εάν μέχρι σήμερα πληρώνετε κανονικά τις δόσεις της ρύθμισής σας.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΣΟΥ ΒΟΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ .....
ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΟΙΒΗΣ ΣΟΥ ΩΣ ΕΓΓΥΗΣΗ μήπως και κάποια στιγμή δεν μπορείς να συνεχίσεις να πληρώνεις.

Αυτός ο ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΟΣ νόμος πέρασε στα μουλωχτά από τον κατά συρροή ψυχοπαθή εκτελεστή δολοφόνο Γ. Στουρνάρα παραμονές Χριστουγέννων. Οι Βουλευτές της τραγικής συμπολίτευσης, τον ψήφισαν γιατί ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.
Για τον λόγο αυτό και επειδή θεωρώ πως αυτή και παρόμοιες φορολογικές επιβαρύνσεις με τις οποίες έχουν φορτώσει τον Ελληνικό λαό είναι εγκληματικές ενέργειες που στρέφονται κατά της ζωής και της ανθρώπινης αξιοπρέπειας από την πολιτική του Υπουργείου Οικονομικών ζήτησα εγγράφως Πολιτικό Άσυλο στην Πρεσβεία της Μεγάλης Βρετανίας ζητώντας να με δεχθεί ως πολιτικό πρόσφυγα.
Παραβιάζονται θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΟΥ και για τον λόγο αυτό καταγγέλω την πολιτική τους με κάθε μέσο και όποιο τρόπο μπορώ.

Η ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!!!!

Προς την Βρετανική πρεσβεία στην Ελλάδα.
Αθήνα 22 Ιανουαρίου 2014

Αξιότιμοι κύριοι.
Δια του παρόντος σας παρακαλώ να προβείτε στις ενδεδειγμένες ενέργειες οι οποίες προβλέπονται από την Βρετανική Νομοθεσία ώστε να μου δοθεί η δυνατότητα νακαταθέσω αίτηση χορήγησης πολιτικού ασύλου στην Βρετανική πρεσβεία στην Ελλάδα.
Τα τελευταία 5 έτη το Ελληνικό Κράτος με απάνθρωπο και αντιδημοκρατικό τρόπο απεργάζεται την ψυχολογική και φυσική εξόντωση τόσον του Ελληνικού λαού και φυσικά εμού προσωπικά ως έλληνα φορολογούμενου πολίτη.
Αυτό που συμβαίνει στην πατρίδα μου στον λαό μου, στην οικογένειά μου και σε μένα προσωπικά είναι μία καθημερινή συνεχής παραβίαση βασικών άρθρων της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Η παραβίαση του άρθρου 3 που εξασφαλίζει το δικαίωμα στην ΖΩΗ και του άρθρου 4 για την Δουλεία, ολική ή μερική είναι δύο μόνο ισχυρά παραδείγματα παραβίασης των Βασικών Θεμελιωδών δικαιωμάτων. Δικαιωμάτων που πρέπει να απολαμβάνω ως άνθρωπος και πολίτης μιας χώρας η οποία θέλει να ισχυρίζεται πως ανήκει στις πολιτισμένες και ευνομούμενες χώρες.
Για τους λόγους αυτούς και άλλους τους οποίους προτίθεμαι να αναπτύξω σε συνέντευξή μου με τον αρμόδιο υπάλληλο για την χορήγηση Πολιτικού Ασύλου της Βρετανικής Πρεσβείας στην Αθήνα σας παρακαλώ ως εκπρόσωποι ενός ευνομούμενου και Σταθερού Ευρωπαϊκού Κράτους με ευαισθησία και πίστη στα Ανθρώπινα δικαιώματα να κάνετε δεκτό το αίτημά μου.
Σε αναμονή της απάντησής σας

ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΜΟΥ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
ΕΚΕΙ ΜΕ ΦΤΑΣΑΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ....

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
tolimeri....ΑΣΥΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ10:10reEmbedit
Play
Current Time0:00
/
Duration Time0:00
Loaded: 0%
Progress: 0%
00:00
Fullscreen
00:00
Mute
Loading


ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου