ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Εφαρμόζουν σχέδια ανωμαλίας: Απλωσαν την Δύναμη "Δ" στην ... Αττική


Περίεργες κινήσεις καταγράφονται από την πλευρά της κυβέρνησης μετά την δολοφονία πιθανότατα για οπαδικούς λόγους όπως όλα δείχνουν του 34χρονου ράπερ και οπαδού του Παναθηναϊκού Π.Φύσσα από τον 45χρονο εργάτη της ιχθυόσκαλας και οπαδό του Ολυμπιακού, Γιώργο Ρουπακιά.
Ενώ ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σε μία δήλωση που "στάζει" μίσος για ένα μεγάλο τμήμα των Ελλήνων πολιτών που έχουν ψηφίσει ή προτίθενται να ψηφίσουν Λαϊκό Σύνδεσμο Χρυσή Αυγή και προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα της τρόϊκας στην χώρα.την ίδια στιγμή δίνεται εντολή για μια άσκηση των ειδικών δυνάμεων (της περίφημης Δύναμης "Δ" που αποτελεί την ελίτ των ειδικών δυνάμεων) όχι για ανάπτυξή τους σε κάποιο ακριτικό νησί ή στον Έβρο, αλλά στο ... Λεκανοπέδιο Αττικής!
Οι άνδρες της δύναμης "Δ" μέσα στη νύχτα μετακινήθηκαν σε ειδικά προκαθορισμένες περιοχές της Αττικής με πλήρη οπλισμό και "ανέμεναν διαταγές" για να δράσουν με άγνωστους στόχους. Η όλη κίνηση και ενέργεια μόνο συνηθισμένη δεν ήταν.
Είναι χαρακτηριστικό ότι για την κίνηση αυτή δεν ανακοινώθηκε το παραμικρό (πάντα οι ασκήσεις της Δύναμης "Δ" απολαμβάνουν ευρείας δημοσιότητας μετά την ολοκλήρωσή τους, ακριβώς γιατί πρέπει να παιχθεί σωστά επικοινωνιακά και το παιχνίδι της αποτροπής) αλλά η είδηδη προήλθε από διαρροή.
Το όλο θέμα διέρρευσε στο defencenet.gr από πληροφορίες μέσα από την Δύναμη, όπου στελέχη ανήσυχα για την εξέλιξη επικοινώνησαν μαζί μας για το "αν συμβαίνει κάτι".
Η συγκεκριμένη δύναμη αναπτύσσεται συνήθως σε νησιά του Α.Αιγαίου και πάντα σε ακριτικές περιοχές ή παίρνει μέρος σε ασκήσεις στην περιοχή της νήσου Δοκός στην Ύδρα.
Το να παίρνουν θέσεις μάχης μέσα στο Λεκανοπέδιο δημιουργεί πολλά ερωτήματα για τους πραγματικούς σκοπούς αυτής της "άσκησης" ως και προς τους πραγματικούς στόχους στην ... Αττική!
Θα μπορούσε κάποιος να ισχυριστεί ότι τους προορίζουν σε "Τάγματα Ασφαλείας" κατά το πρότυπο των "προγόνων" κατοχικών κυβερνήσεων Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη.
Να πούμε επίσης ότι εξακολουθεί αν είναι "παρκαρισμένη" στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία "Πόντος" για λόγους που πραγματικά είναι δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος...
Όσο για την δήλωση του Α.Σαμαρά, όσο και αν αγωνιά αφού σχεδόν ένας στους τρεις ψηφοφόρους της ΝΔ έχει μετκινηθεί στον Λαϊκό Σύνδεσμο, κρίνεται από ανεξάρτητους πολιτικούς παρατηρητές ως "απαράδεκτη" και "δήλωση μίσους", ενώ την ίδια στιγμή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα της τρόΙκας που συντελούνται στην χώρα με την δική του κάλυψη και βοήθεια:
Ας δούμε ολόκληρη την δήλωση: "Το ξέρουμε όλοι ότι η χώρα βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή.
Και ότι ο λαός μας υπομένει τις μεγαλύτερες θυσίες.
Για να νικήσει την κρίση. Και να πετύχει την οικονομική του αναγέννηση.
Δεν είναι ώρα για εσωτερικές διαμάχες. Ούτε για ένταση.
Οι όποιες πολιτικές διαφωνίες λύνονται με διάλογο δημοκρατικό, όχι με διαφωνίες εμπρηστικές, ούτε με τη βία, απ΄ όπου και αν προέρχεται, και – πολύ περισσότερο - όχι με το αίμα. Που μας διαιρεί μέσα και μας εκθέτει έξω από την Ελλάδα.
Όπως συνέβη με την απάνθρωπη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, που κάθε Έλληνας καταδικάζει με απέχθεια.
Αγωνίζομαι και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για να τελειώσει η ανηφόρα των θυσιών του Ελληνικού λαού.
Όμως, η κατηφόρα της βίας καταστρέφει κάθε προοπτική να αποκτήσει η Ελλάδα εκείνο που της αξίζει: ανάπτυξη, ειρήνη και ευημερία. Ας σεβαστεί λοιπόν ο καθένας το λαό, τους κόπους και τις θυσίες του.
Και βεβαίως, αυτή η κυβέρνηση, είναι αποφασισμένη να μην επιτρέψει στους επίγονους των ναζί να δηλητηριάζουν την κοινωνική μας ζωή, να εγκληματούν, να τρομοκρατούν και να υποσκάπτουν τα θεμέλια της χώρας που γέννησε τη Δημοκρατία!
Η Δημοκρατία είναι πολύ πιο ισχυρή απ΄ όσο φαντάζονται οι εχθροί της!"
Αν αυτό δεν λέγεται πολιτική εκμετάλλευση του αίματος σε μια αποτρόπαιη μεν, δολοφονία η οποία όμως δεν έχει κανένα πολιτικό χαρακτηριστικό, τότε τι είναι; Γιατί δεν έκανε δήλωση και για την γιαγια που τεμάχισε ο οπαδός του ΚΚΕ και την πέταξε σε κάδο σκουπιδιών στην Ραφήνα;
Ποτέ δεν έκανε δήλωση για τους δεκάδες Έλληνες που δολοφονούνται κάθε χρόνο από τους λαθρομετανάστες. ϊσως γιατί αναγνωρίζει ότι ηθικός αυτουργός είνα οι κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για τα εγκλήματα αυτά.
Εν πάση περιπτώσει όλα αυτά δείχνουν προς την κατεύθυνση που θέλει να σπρώξει την χώρα η τρόϊκα προκειμένου να επιβιώσει η κυβέρνηση: Την επικράτηση ανώμαλων πολιτικών συνθηκών.
Θυμίζουμε την προφητική έκθεση της ΕΥΠ που αποκάλυψε το defencenet.gr στις 14 Αυγούστου (διαβάστε όλο το κείμενο εδώ): "Έκθεση της ΕΥΠ "προφητεύει" μεγάλες ταραχές στην Αθήνα το φθινόπωρο" ότι: Σε ένα "θερμό" από όλες τις απόψεις, φθινόπωρο, αναφέρεται έκθεση της ΕΥΠ σε ότι αφορά την πιθανότητα ξεσπάσματος κύματος βίας στην Αθήνα, αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας λόγω της δημιουργίας εκρηκτικού κλίματος σε ότι αφορά το επίπεδο διαβίωσης των πολιτών".
Πάντως αποδεικνύεται ότι η τρόικα και η συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ είναι ικανοί για όλα...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου