ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΑΙΣΧΟΣ! ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ !!!


Κάθε όριο λαμογιάς και ξετσιπωσιάς έχουν ξεπεράσει οι επιβήτορες της εξουσίας. Ακόμα και τα λεφτά για τους πυροπλήκτους («ταμείο Μολυβιάτη») από τις φωτιές του 2007, τα έφαγαν τα λαμόγια!

Έτσι, σε συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος, έγινε λόγος για χρήματα που παραμένουν «αναξιοποίητα» και για πολλές και σημαντικές καθυστερήσεις προκειμένου να δοθούν τα χρήματα στις πυρόπληκτες περιοχές για την ανασυγκρότηση τους.
Όπως είπε η ίδια η πρόεδρος της Επιτροπής, η βουλευτής Διονυσία Αυγερινοπούλου, από την έρευνα που προηγήθηκε προέκυψε πως χρήματα «δόθηκαν σε έργα και σε περιοχές, οι οποίες δεν είχαν καταστραφεί από τις πυρκαγιές. Στα διάφορα αθλητικά κέντρα και δρόμους που φτιάχτηκαν και τα οποία ποτέ δεν είχαν καταστραφεί από τις πυρκαγιές, πολλές φορές έγινε κακή τοποθέτηση αυτών των χρημάτων και σίγουρα ήταν αργή η αξιοποίηση τους».
Άλλη βουλευτής, ζήτησε να διερευνηθεί που… χάθηκε (!!!) το ποσό του 1.200.000 ευρώ που είχε δοθεί με επιταγή από τον τότε πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου. Επίσης, όταν έκλεισε το Ταμείο Μολυβιάτη είχε 120 εκατομμύρια και ξαφνικά βρέθηκε να υπάρχει υπόλοιπο… 92 εκατομμύρια, χωρίς να έχει δοθεί σαφής εξήγηση για το που πήγαν τα 27 εκατομμύρια ευρώ που λείπουν. Μάλλον θα έκαναν φτερά και θα… πέταξαν!


http://ethnikismos.net



http://elnewsgr.blogspot.com/2013/07/blog-post_6089.html#ixzz2YjPyqEx7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου