ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΠΗΓΕ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ – ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΥΝ, ΟΧΙ ....!!!


Στην Πολωνία βρισκόταν μέχρι χθες ο πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας και βέβαια δεν παρέλειψε να επισκεφθεί το Άουσβιτς και το Μπιρκενάου, αφενός μεν για να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους διεθνείς εξουσιαστές για την πολιτική του ανέλιξη και αφετέρου δε για να κάνει –αυτός ο δήθεν «πρόεδρος όλων των Ελλήνων»- πολιτική σπέκουλα εις βάρος του 15-20% του ελληνικού λαού.

Χθες το μεσημέρι, λοιπόν, ο κομμουνιστής πρόεδρος πήγε στα στρατόπεδα, όπου ξεναγήθηκε από τον διευθυντή του Μουσείου, στα κτίρια 4 και 5 του Άουσβιτς, και μετά έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: «Τιμώ με την παρουσία μου τις χιλιάδες των θυμάτων της ναζιστικής θηριωδίας. Μεταξύ αυτών και χιλιάδες συμπολίτες μου». Μέχρις εδώ καλά. Ο καθένας έχει δικαίωμα να τιμά όποιον επιθυμεί. Στη συνέχεια, όμως, σε δηλώσεις του εξετράπη σε κατηγορίες προς όσους αρνούνται ότι έγινε το περιβόητο «ολοκαύτωμα», αφήνοντας έμμεσες πλην όμως σαφείς μπηχτές για την Χρυσή Αυγή:
«Όσες φορές ακουμπάει κανένας αυτό το «τείχος του θανάτου» γεμίζει από ντροπή για το κατρακύλισμα του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Χρέος όλων μας είναι να μην καθίσει η σκουριά πάνω σ’ αυτό το τραγικό ιστορικό γεγονός της ναζιστικής βαρβαρότητας. Όποιοι αρνούνται τη μεγάλη αυτή θυσία των χιλιάδων ευρωπαίων πολιτών, δεν μπορεί να συγκαταλέγονται μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Πρέπει να διατηρήσουμε ζωντανή τη μνήμη αυτού που ζήσαμε σήμερα. Έτσι μονάχα θα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ίσως μια νέα επέλαση αντιδημοκρατικών δυνάμεων».
Θα πιστεύαμε στις αγνές και ανθρωπιστικές προθέσεις του… συγκινημένου προέδρου (του ανθρώπου που βάζει αδιαμαρτύρητα τις τελικές υπογραφές σ’ όλα τα νομοθετήματα του ξεπουλήματος της πατρίδας και της εξαθλίωσης του ελληνικού λαού…), αν πήγαινε και κάπου εκεί κοντά, στο δάσος του Κατύν, όπου εξολοθρεύτηκαν χιλιάδες Πολωνοί από τους δήμιους του Στάλιν, αν κατά τη διάρκεια παλαιότερης επίσκεψής του στη Ρωσσία επισκεπτόταν ένα στρατόπεδο θανάτου (Γκούλαγκ) και τιμούσε τα εκατομμύρια θύματα της κομμουνιστικής θηριωδίας, μεταξύ αυτών και χιλιάδες συμπατριώτες του – τους Ποντίους που εξόντωσε ο Στάλιν κ.τ.λ. Δεν πήγε, όμως. Και δεν πήγε γιατί δεν είναι πρόεδρος όλων των Ελλήνων, παρά μόνον των πασοκο-κομμουνιστών και των συνοδοιπόρων τους (φον Αντωνάκη και ΣΙΑ)…


http://ethnikismos.net



http://elnewsgr.blogspot.com/2013/07/blog-post_5012.html#ixzz2YjQJqfvo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου