ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

Σκύλος βρήκε στην Λούτσα την εξαφανισμένη ιδιοκτήτρια του..πέντε μήνες αργότερα..δολοφονημένη, κακοποιημένη, βιασμένη και με αποκομμένους τους μαστούς!,

Ο σκύλος βρήκε το θύμα, εσείς κε Δένδια θα βρείτε ποτέ κανένα θύτη; 
Απίστευτο το έγκλημα που συνέβη στη Λούτσα, το οποίο όμως χρειάστηκε να περάσουν πέντε μήνες ώστε να καταλάβουμε τι έχει γίνει και παράλληλα να τερματιστεί με αυτό τον εφιαλτικό τρόπο η παρατεταμένη αγωνία μιας ολόκληρης οικογένειας.

του Στρατή Μαζίδη

Ένα σκυλάκι έκανε αυτό που δε στάθηκαν ικανές ως σήμερα να επιτελέσουν οι αρχές. Να εντοπίσει δηλαδή την αγνοούμενη αφεντικίνα του.


Η άτυχη 82χρονη γυναίκα έκανε το “σφάλμα” να μαζέψει χόρτα σε ένα οικόπεδο απέναντι από το σπίτι της. Την αμέσως επόμενη στιγμή εξαφανίστηκε για να βρεθεί πέντε μήνες αργότερα δολοφονημένη, κακοποιημένη, βιασμένη και με αποκομμένους τους μαστούς!

Με μια ολόκληρη ζωή στο διάβα της, της δυσκολίες που πέρασε αυτή η κοινωνία και η Κωνσταντίνα Κικίτη έζησε τον εξευτελισμό, τον εφιάλτη στα γεράματα. Βιώσε καταστάσεις που κάλλιστα μπορούν να μας οδηγήσουν στη σκέψη ότι υπέστη μαρτυρικό θάνατο.

Τι αρρωστημένοι άνθρωποι υπάρχουν που κακοποίησαν σεξουαλικά τη μητέρα τους ή ακόμη τη γιαγιά τους και στη συνέχεια την ακρωτηρίασαν! Όχι ότι τα άλλα δικαιολογούνται, αλλά αυτό το τελευταίο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση και με παρέπεμψε σε διάφορες ερμηνείες.

Και το ερώτημα που γεννάται προς τον κο Δένδια είναι, τι μέλλει γενέσθαι;

Τι πρέπει να κάνουμε κύριε υπουργέ; 
Να εκπαιδευθούμε ως δολοφόνοι; 
Να μαζέψουμε μαύρες ζώνες και νταν στο καράτε; 
Να εξοπλιστούμε; 
Να βγαίνουμε στο δρόμο και να μη σκεπτόμαστε αυτά που μας έρχονται στο νου αλλά στο ότι πίσω από κάθε γωνιά ή στο κατόπι μας ακολουθεί πιθανώς ένας επικίνδυνος εγκληματίας;

Σε άλλες περιπτώσεις εγκλημάτων έχετε αποδειχθεί λαλίστατος. Για αυτό έχετε τίποτε να μας πείτε; Αν ήταν η μητέρα σας ή η γυναίκα σας φαντάζομαι θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα.

Με την ανυπαρξία σας έχετε βοηθήσει τα μέγιστα στη διατήρηση αυτής της ζούγκλας. Ειδεχθή εγκλήματα για ψύλλου πήδημα στελεχώνουν το καθημερινό δελτίο.

Εσείς τι κάνετε; Μαζεύετε μερικές δεκάδες αδέσποτους από το κέντρο και τους αμολάτε στην Ανάβυσσο ή τους εξαφανίζετε κάπου στην επικράτεια. 

Την ίδια ώρα συμμορίες, εγκληματίες, εκατοντάδες παιδεραστές (σύμφωνα με την ΕΛΑΣ) και κάθε καρυδιάς καρύδι λυμαίνονται τη χώρα όπου επί τη ευκαιρία ακόμη να πιάσετε τους δραπέτες των Τρικάλων.


eglimatikotita

Έχετε δημιουργήσει τον επίγειο Παράδεισο του κάθε διεστραμμένου και μετά αναρωτιέστε γιατί ανεβαίνουν τα άκρα…

Πολύ απλή η εξήγηση. Ο κόσμος πάει στα άκρα για να μη του κόψουν κάποια στιγμή τα δικά του (άκρα)…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου