ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Α/ΓΕΕΘΑ Προς τους Κομάντος είστε ο ανθός των Ε.Δ ...Τσακίστε τον Τούρκο !


Κομάντος : Εμείς κοιμόμαστε με το μαχαίρι και την ταυτότητα στα δόντια !
  Τη μεγάλη  εμπιστοσύνη A/ΓΕΕΘΑ που έχει στις Ειδικές Δυνάμεις των τριών όπλων ,αλλά και την πεποίθησή του ότι πρέπει να υπάρξει άμεσο και ισχυρό   χτύπημα χωρίς να αποκλείεται επιθετική ενέργεια από τις ¨Ενοπλες Δυνάμεις της Χώρας ,στη συνεχιζόμενη προκλητικότητα των Τούρκων που εμφανίζει συμπτώματα ηγεμονισμού και νεοθωμανισμού !


Απο ότι φαίνεται δεν ήταν  τυχαία η ξαφνική επιθετική ενέργεια που εκτελέστηκε με την  παρουσία του Α/ΓΕΕΘΑ στο  C-130 αλλά και η παρουσία του διοικητή της ΔΕΕ σε όλη τη φάση των επισκέψεων -επιθεωρήσεων  δείχνει την ανησυχία των Επιτελών του ΓΕΕΘΑ που παρακολούθησαν  απο το κέντρο επιχειρήσεων  την χθεσινή μεγάλη Άσκηση των Ισραηλινών στη Κύπρο όπου  είχαμε και προσγειώσεις επιθετικών Ελικοπτέρων του Ισραήλ στο Νησί !

Ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε δυνάμεις πριν την έναρξη των επιχειρήσεων παντού μας μετέφερε  Αξιωματικός της ΔΕΕ ενώ σε ερώτηση αν οι Κομάντος είναι έτοιμοι ...Αξιωματικός των Κομάντος  μας είπε χαρακτηριστικά...Εμείς κοιμόμαστε με το μαχαίρι και την ταυτότητα στα δόντια !

Το παρακάτω video είναι αφιερωμένο σε αυτά τα παιδιά  που  ζούν στο σκοτάδι και δεν καταλαβαίνουν ούτε από κρίση ....Αλλά ούτε και απο Τούρκους ,Αλβανούς και  Σκοπιανούς  !

Εμείς τους θέλουμε αυτούς  απλά για πρωινό ...Ειναι ένα από το  συνθήματα τους και να μην βιαστούν κάποιοι δήθεν ειρηνιστές να μας  κατηγορήσουν γιατί ...Κανείς  δεν θα είναι κανείς  εκεί να τους σώσει ,όταν θα ουρλιάζουν που θα  τους σφάζουν οι   "Φίλοι μας ΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου