ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΑΚΙΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΠΕΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΒΟΜΒΙΔΑ...!!!

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΕΤΡΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΚΟΝΤΙΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΙΑΔΑ ΤΟΥ. ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ;



Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τα κίνητρα άγριας δολοφονίας αστυνομικού στο Μαυρομάτι Θεσπρωτίας, λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο 37χρονος αστυνομικός, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, εντοπίστηκε νεκρός κοντά στο σπίτι του μέσα σε μια λίμνη αίματος, φέροντας τραύματα από πυροβολισμούς, αλλά και από χτυπήματα με πέτρα.

Το άψυχο σώμα του αστυνομικού εντόπισε συγγενικό του πρόσωπο, ενώ σοβαρά

τραυματισμένη από χτύπημα με πέτρα στο κεφάλι βρέθηκε και η κουνιάδα του. Από τα πρώτα στοιχεία, η Αστυνομία εκτιμά πως στο χώρο έδρασαν περισσότερα από ένα άτομα. Αρχικά το περιστατικό συνδέθηκε με την εγκληματική δράση Αλβανών στην περιοχή, καθώς ο αστυνομικός είχε εμπλακεί σε μία άλλη περίεργη υπόθεση στο παρελθόν, όταν σε τυροκομείο στους Φιλιάτες άγνωστος είχε στήσει μια αυτοσχέδια φονική παγίδα με χειροβομβίδα, με στόχο κάποιον από τους αστυνομικούς που συνήθιζαν να στήνουν μπλόκα στο σημείο. Τότε είχε σταθεί τυχερός, καθώς αντιλήφθηκε την παγίδα και η χειροβομβίδα εξουδετερώθηκε από πυροτεχνουργούς.

Ωστόσο, πριν λίγη ώρα έγινε γνωστό πως οι υποψίες στρέφονται στο οικογενειακό περιβάλλον του θύματος. Οι αστυνομικοί ερευνούν την πληροφορία ότι ο 37χρονος αστυνομικός με καταγωγή από την Κόνιτσα είχε συνάψει σχέσεις με την κουνιάδα του μετά το θάνατο της γυναίκας του πριν λίγο καιρό. Η παράνομη αυτή σχέση ερευνάται να έγινε αντιληπτή από τον κωφάλαλο σύζυγο της γυναίκας και την πεθερά του 37χρονου, οι οποίοι θέλησαν να τους τιμωρήσουν.

ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΖΕΛΕΤΑΣ 


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου