ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΝΔ!! Ο "ΠΡΟΔΟΤΗΣ" ΚΑΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΑΤΡΙΣΜΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΙΕΡΟ ΟΥΤΕ ΟΣΙΟ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ!!


Όλο το παλιό συγκεντρώνεται σε μια άκρη…

Άνοιγμα προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη φέρεται να προετοιμάζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο των προσπαθειών για διεύρυνση της επιρροής της ΝΔ και ενόψει του συνεδρίου στα τέλη Ιουνίου.
Στόχος, όπως αναφέρεται στο «Έθνος της Κυριακής», είναι -και μέσω συγκεκριμένων προσώπων και μέσω πολιτικών πρωτοβουλιών- η ΝΔ να επιστρέψει σε ποσοστά επιρροής στα επίπεδα προ του 2009.
Στελέχη του κόμματος επισημαίνουν μιλώντας στην εφημερίδα πως η κίνηση του πρωθυπουργού να προτείνει στον προερχόμενο από την Αριστερά και με συγκεκριμένη διαδρομή στο ΠΑΣΟΚ, Β. Παπαχρήστο τη θέση του αναπληρωτή μονίμου αντιπροσώπου της χώρας στον ΟΟΣΑ αποτελεί -σύμφωνα με στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου- το πρώτο σαφές δείγμα των προθέσεων του Αντώνη Σαμαρά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Έθνους της Κυριακής» η επόμενη κίνηση θα γίνει προς τον χώρο της Δεξιάς και συγκεκριμένα προς τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη. Μάλιστα ο πρωθυπουργός φέρεται να προσανατολίζεται στο να προσκαλέσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη στο συνέδριο της ΝΔ, μια κίνηση που θα παραπέμψει προφανώς σε έναν κατ’ αρχάς «πολιτικό αρραβώνα», ο οποίος θα εξελιχθεί σε «γάμο» στις επόμενες εκλογές, οποτεδήποτε και εάν αυτές γίνουν.
Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δίνει το στίγμα των δικών του προθέσεων, με δήλωση του στο «Εθνος της Κυριακής», για το συνέδριο και τον ρόλο που αυτό θα πρέπει να διαδραματίσει στις εξελίξεις στην Κεντροδεξιά.
«Το συνέδριο της ΝΔ δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου . Η -μια απο τα ίδια- θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους».
Σε ερώτηση για το εάν ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα παραστεί στο συνέδριο του Ιουνίου, «κύκλοι» του ΛΑΟΣ ανέφεραν με νόημα: «Ο πρόεδρος ούτε αφελής είναι ούτε στείρα αντίληψη έχει για τις απαιτήσεις του σήμερα».
tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου