ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 28 Απριλίου 2013

O αστροναύτης Edgar Mitchell ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ: Τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν! και μας παρακολουθούν.!!!VIDEO


Ένας ακόμα αστροναύτης της NASA λέει οτι τα UFO και Οι Εξωγήινοι υπάρχουν!
Σε παλαιότερο άρθρο μας σας είχαμε αναφέρει για το τι πίστευε ο Neil Armstrong και Τι είδε στο φεγγάρι.

Τώρα ηρθε η σειρά του Edgar Mitchell .
Ο Edgar Mitchell που είναι 83 ετών είναι ένας διάσημος αστροναύτης της NASA που έχει περπατήσει στο φεγγάρι. Ο ίδιος λέει ότι έχει αποδείξεις ότι οι αποχρώσεις του γκρι είναι πραγματική και ότι αυτή τη στιγμή οι εξωγήινη μας παρακολουθούν.

Γνωρίζετε ότι κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο περπάτημα στο φεγγάρι με τα πόδια 9 ώρες και 7 λεπτά, αλλά τότε η NASA είχε στολές μόνο 7 ώρες 30 λεπτά αέρα, έτσι ... που ήταν ο ίδιος για την 1 ώρα και 37 λεπτά;


Ο Mitchell , δήλωσε κατά τη διάρκεια παλαιότερης ραδιοφωνικής συνέντευξης (23 Ιουλίου 2008) πως πηγές από την υπηρεσία διαστήματος που είχαν έρθει σε επαφές με εξωγήινους περιέγραψαν τα όντα ως μικρά ανθρωπάκια που έχουν περίεργη όψη. Είπε πως οι υποτιθέμενοι εξωγήινοι μοιάζουν με την παραδοσιακή εικόνα ενός....

μικρόσωμου όντος με μεγάλα μάτια και κεφάλι.
Ισχυρίστηκε ότι η τεχνολογία μας δεν είναι ούτε κατά διάνοια τόσο ανεπτυγμένη όσο εκείνων και εάν η στάση τους ήταν εχθρική απέναντί μας θα είχαμε ήδη εξαφανιστεί.

“Συμβαίνει να έχω το προνόμιο να γνωρίζω το γεγονός ότι έχουμε δεχτεί επισκέψεις στον πλανήτη μας και πως τα φαινόμενα που σχετίζονται με τα UFO είναι αληθινά“, ήταν η δήλωση του Mitchell που τράβηξε την προσοχή της κοινής γνώμης. “Έχει συγκαλυφθεί πολύ καλά από τις κυβερνήσεις μας εδώ και 60 χρόνια, αλλά σταδιακά διαρρέει και κάποιοι από εμάς έχουμε το προνόμιο να έχουμε ενημέρωση σχετικά με το γεγονός.”

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου