ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

“Κάθε Σύριος πολίτης θέλει να μας σκοτώσει! Δεν μπορούμε πλέον ούτε να υποχωρήσουμε”!


20130421-175857.jpg
Η στρατιωτική βοήθεια που ζητούσαν πανικόβλητοι οι ισλαμοφασίστες στην πρόσφατη σύναξη στην Κωνσταντινούπολη, αποκάλυψε και την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στην Συρία τις τελευταίες ημέρες. Εκπρόσωποι του στρατιωτικού σκέλους των ανταρτών, διαμαρτυρήθηκαν για την ανυπαρξία πληροφόρησης για τις κινήσεις του Συριακού στρατού από την Δύση (βλ. Τουρκία). Η εξήγηση που πήραν από τους Τούρκους επιτελείς ήταν ότι ο τακτικός στρατός ακολουθεί νέες μεθόδους ανάπτυξης σε συνεργασία με τους πολίτες που καθιστά σχεδόν αδύνατη την
παρακολούθηση – πρόβλεψη των επιθέσεων. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος για τα συντριπτικά χτυπήματα των τελευταίων ημερών που αναγκάζουν όσους έχουν απομείνει, να σχεδιάζουν “τακτική υποχώρηση”.
Εκεί ήλθε και η “κραυγή αγωνίας” από τον εκπρόσωπο του FSA, που παραπονέθηκε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα πλέον ούτε για τακτική υποχώρηση. Όπου υπάρχει εμπλοκή με τον στρατό, οι “μαχητές” μπορούν μόνο να παραδοθούν ή να πεθάνουν. Κάθε πολίτης θέλει να μας σκοτώσει! (Αυτός είναι δηλαδή “απελευθερωτικός” στρατός;;)
Επίσης, αναφέρθηκε ότι ο Ασαντ έχει αναπτύξει νέο σύστημα συλλογής και διακίνησης πληροφοριών έχοντας καταφέρει να ενεργοποιήσει κάθε πολίτη της χώρας, με τέτοιον τρόπο που δεν μπορεί να “σπάσει” αυτό το δίκτυο πληροφοριών.
Στην συνάντηση ο Κέρι φάνηκε πως δεν είχε καμμία δικαιοδοσία να συζητήσει για στρατιωτική στήριξη, ειδικά μετά τα πρόσφατα γεγονότα στην Βοστώνη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου