ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ... ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΣΑΝ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΔΗΓΟ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...!!!


Το περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ στην περιοχή των Μεγάρων Αττικής. Οι δράστες είχαν μηχανή με φάρο και φορούσαν ρούχα παρόμοια με στολές των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σκηνές βγαλμένες από ταινία έζησε ένας οδηγός στα Μέγαρα Αττικής. Ο οδηγός είδε δύο άντρες να στέκονται δίπλα σε μία λευκή μηχανή Kawasaki Versys με φάρο να του κάνουν σήμα να σταματήσει με το αυτοκίνητό του.

Οι δύο άντρες φορούσαν μάυρες στολές παρόμοιες με αυτές που φορούν άστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ και το μοντέλο της μηχανής που έιχαν με φάρο ήταν σχεδόν ίδιο με αυτό της αστυνομίας.

Έτσι, ο διερχόμενος οδηγός, θεωρώντας πως είναι αστυνομικοί για να του κάνουν έλεγχο, σταμάτησε χωρίς δεύτερη σκέψη! Αμέσως οι δύο δράστες του πέρασαν χειροπέδες και στη συνέχεια του πήραν το αυτοκίνητο κι εξαφανίστηκαν!

Αξίζει να σημειωθεί πως παρόμοιο περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες. Το γεγονός έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου