ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Υπέρ της κατάσχεσης καταθέσεων ο Γεωργιάδης! Υπέρ της κατάσχεσης πρώτης κατοικίας ο Βορίδης. Μια χαρά πάνε στα νεα τους καθήκοντα τα λαγουδάκια της Τρόϊκα.

ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ PLAYBOY. Ε ΡΕ ΤΣΑΠΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, λειτουργώντας προφανώς ως "λαγός" της τρόϊκα και της κυβέρνησης, τάχθηκε υπέρ του μέτρου του "κουρέματος", δηλαδή της κατάσχεσης των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι...
 «γκρινιάζουμε για τους Ρώσους ολιγάρχες, έχει νόημα να μη μεταθέτουμε στους φορολογουμένους τις ζημιές των τραπεζών». Δηλαδή όσοι έχασαν τα λεφτά τους στην Κύπρο, κατά τον Α.Γεωργιάδη, ήταν "Ρώσοι ολιγάρχες" (για τους οποίους δεν πρέπει να στεναχωριόμαστε άσχετα αν η Κύπρος καταστράφηκε ως χρηματοπιστωτικό κέντρο) και πρέπει πλέον να "προστατευτούν" οι φορολογούμενοι των οποίων τις καταθέσεις θα δημεύουν άμεσα, χωρίς να ... σταναχωριούνται με εφορίες και άλλα τέτοια! Φοβερή λογική! Κατόπιν αυτού "γνωστοποίησε" την πρόθεσή του "να μην ψηφίσει περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις και νέες αυξήσεις στη φορολογία". Αφού θα τα παίρνουν κατ'ευθείαν από τις  καταθέσεις, προφανώς. Μάλιστα Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ είπε χαρακτηριστικά «Και 100% φόρο να βάλεις δεν έχει νόημα», ενώ εκτίμησε πως οι τραπεζικές καταθέσεις στην Ελλάδα είναι «απολύτως ασφαλείς μέχρι τα 100.000 ευρώ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου