ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Δε χρειάζεται να πάνε φυλακή όσοι χρωστούν στο δημόσιο… Υπάρχει κι άλλη λύση!

fylakiΦορολογικές φυλακές προτείνουν οι απεσταλμένοι της τρόικα για όσους αδυνατούν να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους απέναντι στο ελληνικό δημόσιο.
του Στρατή Μαζίδη
stratis1 

Καλά είναι εντελώς (πλεονασμός) ηλίθιοι; Εδώ χρωστάνε λεφτά, θα μας φεσώσουν κι άλλο όταν θα πρέπει να τους ποτίζουμε, να τους ταΐζουμε και να τους ζεσταίνουμε;


Αφού υπάρχουν κι άλλες δυνατότητες που όχι μόνο δε θα μας στοιχίσουν χρήματα αλλά θα φέρουν ζεστό χρήμα τώρα που το θέλουμε.

Τι να τους κάνουμε φυλακισμένους στα μπουντρούμια; Μπορούμε να τους βάλουμε να δουλέψουν σε καταναγκαστικά έργα. Με τα μεροκάματα τόσο χαμηλά θα δουλεύουν μέχρι να πεθάνουν ενώ η χώρα θα γεμίσει λιμάνια, αεροδρόμια, μετρό, νοσοκομεία και σχολεία. Έστω και χωρίς λαό να τα γεμίσει.

Δε σταματάμε όμως εδώ.

Χρωστάς πχ εσύ € 15.000,00; Τι να τα κάνεις τα δύο νεφρά; Το ένα σου φτάνει. Πούλα το άλλο κανά 20-25αρι χιλιάρικα, ξόφλα το χρέος σου και κράτα τα υπόλοιπα αν δεν ξοφλήσεις κι εσύ μαζί. Αλλά εδώ που τα λέμε μπορεί η τρόικα να μεσολαβήσει ώστε να πάρει και προμήθεια.

Αμέ. Ματάκια, νεφράκια, είναι ότι πρέπει.

Κι αν χρωστά κανείς πάρα πολλά, μπορούν να τον πουλήσουν σκλάβο στην ανατολή.
Άλλωστε σε τι διαφέρουν όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι που μπαινοβγαίνουν σε αυτό τη χώρα από τους δουλέμπορους; Σε ελάχιστα αν το καλοσκεφθείτε.

 http://freepen.gr/?p=19695

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου