ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ...!!!...



Μεταφέρουμε από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αυτήν την στιγμή ο Αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αναβύσσου αρνείται να δώσει τα στοιχεία του στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και να δεχθεί μήνυση!

Πριν από λίγο αστυνομικοί συνέλαβαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής που... παρακολουθούσε ομιλία στην Ανάβυσσο. Αστυνομικοί με άνωθεν εντολές και το πρόσχημα ότι μέλος της Χρυσής Αυγής επιτέθηκε σε κάποιον, απέκλεισαν τα γραφεία της Τ.Ο. Σαρωνικού στην Ανάβυσσο και σταμάτησαν την ομιλία. Στην συνέχεια και δίχως άδεια εισαγγελέα εισέβαλαν στα γραφεία, ψάχνοντας να βρουν το δράστη μίας ανύπαρκτης επίθεσης. Τέλος, έχοντας διαπράξει σωρεία αδικημάτων εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος προσήγαγαν αναίτια ένα μέλος της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα ότι επιτέθηκε σε κάποιον, την στιγμή που το εν λόγω άτομο ήταν με ντοκουμέντα και μαρτυρίες από νωρίς το απόγευμα στα γραφεία.

Η προσπάθεια κράτους και παρακράτους να παρεμποδίσει τον νόμιμο πολιτικό και απροσκύνητο Αγώνα της Χρυσής αυγής ενάντια σε ντόπιους και ξένους τοκογλύφους θα πέσει στο κενό!

http://www.stoxos.gr/2013/02/blog-post_1177.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου