ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

Θησαυρίζουν οι Γερμανοί εκποιώντας τα ασημικά του ΟΤΕ. Σε απόλυτη και ένοχη σιωπή.

Ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της συμμορίας Παπανδρέου ήταν η παράνομη και αντικοινοτική εκχώρηση του ΟΤΕ στην Deutche Telekom. Με πώληση 7 ευρώ ανά μετοχή και εκχώρηση του μάνατζμεντ, οι πολιτικοί απατεώνες που ούρλιαζαν όταν ο Καραμανλής πουλούσε μερίδιο με 27 Ευρώ ενώ δεν εκχωρούσε την διοίκηση, παρέδωσαν ένα ασημικό εθνικής σημασίας.

Οι γερμανοί που διώκονται στον μισό πλανήτη για σκάνδαλα, άρχισαν αμεσως το πλιάτσικο. Η πώληση θυγατρικής, η εξαγωγή κεφαλαίων σε “ασφαλείς προορισμούς” για το ενδεχόμενο
επιστροφής στην δραχμή και τώρα η πώληση του δορυφόρου.
Απανωτά εθνικά εγκλήματα εμπνεύσεως Σημίτη που ολοκληρώνονται επί του πνευματικού του τέκνου, Στουρνάρα.
Ο ΟΤΕ της διαφθοράς και της διαπλοκής, που φέσωσε με δισεκατομμύρια τις επόμενες γενιές των Ελλήνων με τις αμαρτωλές συμβάσεις, που τάισε γενιές κρατικοδίαιτων καθαρμάτων του σημιτισμού, συνδικαλισταράδες που τώρα δεν βγάζουν άχνα μπουκωμένοι από το γερμανικό χρήμα. Στον ΟΤΕ του μονοπωλίου από το αίμα Ελλήνων, δεν βρέθηκε ούτε ένας με παντελόνια από τους “ευλογημενους” πρασινοφρουρούς που η πατρίδα τους τάισε πλουσιοπάροχα, τους έβγαλε στην σύνταξη σχεδόν …εφήβους, τους έκανε πολιτικούς, υπουργούς, βουλευτές, ΖΑΠΛΟΥΤΟΥΣ.
Όλοι συνένοχοι σε μία Εθνική προδοσία, παρέα με τους νταβατζήδες που συνεχίζουν να λυμαίνονται τα διαφημιστικά κονδύλια για να καλύπτουν το έγκλημα με την σιωπή τους.
Μονο η “Δημοκρατία” ασχολείται με το μείζον Εθνικό θέμα του Hellas Sat.
Είναι γελασμένοι όμως όσοι νομίζουν ότι θα την γλιτώσουν. Διότι ο ΟΤΕ έχει πάρει ένα δάνειο – μαμούθ από μεγάλη κρατική τράπεζα, που τώρα κλονίζεται.
Την ώρα που ο ΟΤΕ απολάμβανε το χρήμα που καλείται ο Ελληνικός λαός να καλύψει μέσω του μνημονίου, έβγαζε διαθέσιμα στο εξωτερικό.
Αυτή η υπόθεση θα σκάσει σαν βόμβα εντός της εβδομάδας. Και θα συμπαρασύρει πολλά από τα μεγαλοστελέχη που ανδρώθηκαν ως υποτακτικοί Σκαρπέληδων και σήμερα μεσουρανούν.
Δεν θα μείνετε ατιμώρητοι. 

πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου