ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Αποκάλυψη ΣΟΚ : H ΕΛ.ΑΣ κατέσχεσε τα αλεξίσφαιρα της Χρυσής Αυγής !

Αποκαλυπτικός και τραγικός μαζί ο Θείος του νεκρού  Φουντούλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη αποκάλυψε ότι  τα μέλη της Χρυσής Αυγής του Ν.Ηρακλείου που είχαν ρόλο περιφρούρησης ,είχαν κάνει έρανο και αγόρασαν Αλεξίσφαιρα γιλέκα για την Προστασία τους !


¨Ομως σε έλεγχο στα Γραφεία της Χρυσής Αυγής απο την ΕΛ.ΑΣ  αυτά κατασχέθηκαν με αποτέλεσμα να μυν υπήρχε καμιά προστασία των μελών της !

Αν αναλογιστούμε οτι η ΕΛ.ΑΣ απέσυρε την προστασία των Αστυνομικών απο στόχους γραφεία της Χρυσής Αυγής αλλά και από πρόσωπα που πιθανόν θα ήταν στόχοι μετά την δολοφονία του αδικοχαμένου Φύσσα ...Οι ευθύνες είναι τεράστιες της ΕΛ.ΑΣ!

Ακόμη και ιδιωτικές εταιρίες φύλαξις χρησιμοποιούν Αλεξίσφαιρα γιλέκα για την προστασία του προσωπικού τους , τα Αλεξίσφαιρα  δεν αποτελούν όπλο αλλά καθαρά μέσο προστασίας και δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ώς όπλα !!

Στο δαιμονοποίηση της πολιτικής ζωή του  τόπου βιαστήκαμε    να χαρακτηρίσουμε  όλους  εγκληματίες και στοχοποιήσαμε 20χρονα  παιδιά που δεν είχαν καν  κατηγορεί ούτε για πταίσμα ...Κρίμα !

Μπορεί οι θάνατοι νέων παιδιών να μην πουλάνε το ίδιο ...Αλλά πονάνε το ίδιο !http://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου