ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 30 Αυγούστου 2013

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: "ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΧΑΜΣΤΕΡΑΚΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΟΔΑ"...


Χάμστερ και Στουρνάρας




Χαμστεράκι που κινείται πάνω σε ρόδα χαρακτήρισε τον Γιάννη Στουρνάρα βουλευτής, απαντώντας του σε όσα είπε περί «σπεκουλαδόρων και πρόθυμων ηλιθίων « στην Βουλή ο υπουργός Οικονομικών.
Πρόκειται για τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Β΄ Αθηνών Ευκλείδη Τσακαλώτο,ο οποίος υπενθύμισε στον Γιάννη Στουρνάρα παλαιότερες δηλώσεις του.

Θυμίζουμε ότι ο υπουργός Οικονομικών αφού επικαλέστηκε ακόμα και τον Λένιν επιτέθηκε σε «όσους επιθυμούν την έξοδο από το ευρώ ενώ επανέλαβε για μια ακόμη φορά ότι «ο λογαριασμός βγαίνει». «Να έχετε ελπίδα! Ο λογαριασμός βγαίνει αρκεί να ...


το πιστέψουμε. Έχουμε κάνει τεράστιες προσπάθειες για την εξισορρόπηση της οικονομίας» είπε ο Γιάννης Στουρνάρας.
Η απάντηση του κ. Τσακαλώτου ήταν η εξής:

«Στις 6 Νοεμβρίου 2012, στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής για το πολυνομοσχέδιο, ο κ. Στουρνάρας είχε δηλώσει: «Έχουμε, ήδη, διανύσει το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας, τα 2/3, περίπου.»

Στις 29 Ιανουαρίου 2013, σε συνέντευξή του στο BBC, ο κ. Στουρνάρας δήλωσε ότι «είμαστε στα δύο τρίτα του δρόμου προς το στόχο μας».

Στις 24 Απριλίου 2013, στο πλαίσιο εκδήλωσης του ΙΟΒΕ, ο κ. Στουρνάρας ανέφερε «ότι έχει διανυθεί πάνω από τα 2/3 του απαιτούμενου δρόμου για τη δημοσιονομική σταθερότητα».

Σήμερα, 29 Αυγούστου 2013, ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας «από την καρδιά του», δήλωσε: «Ο λογαριασμός βγαίνει … έχουμε καλύψει τα 2/3 της διαδρομής».

Μετά, λοιπόν, από 10 μήνες και σειρά μέτρων μέσα από πολυνομοσχέδια για τις δόσεις του Μνημονίου που επέτειναν την κοινωνική καταστροφή, ο κ. Στουρνάρας, σαν το συμπαθέστατο χαμστεράκι στη ρόδα, βρίσκεται ακριβώς στο ίδιο σημείο. Τα θερμά μας συγχαρητήρια!»
http://ipolitiki.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου